Do Rakouska odjede čtyřiadvacítka hráčů

Do Rakouska odjede čtyřiadvacítka hráčů

V neděli vyrazí A-tým Zbrojovky na týdenní soustředění do rakouského Heiligenkreuzu. Ještě předtím však Brňané sehrají v sobotu od 17 hodin v Moravské Třebové další přípravné utkání s Hradcem Králové.

Do Rakouska by mělo odjet čtyřiadvacet fotbalistů. Na předběžném seznamu už nejsou Radek Buchta a Rostislav Šamánek, kteří sice v týdnu ještě s týmem trénovali, ale do užšího kádru se neprobojovali a měli by odejít na hostování.

Do začátku ligové soutěže, kterou Zbrojovka zahájí v sobotu 28. července od 19 hodin na Slovácku, ještě Brňané odehrají čtyři přípravná utkání. To první už v sobotu od 17 hodin v Moravské Třebové s Hradcem Králové, další tři je čekají v Rakousku. V úterý s bosenskou Slavijí Sarajevo, ve středu s maďarským Kaposvárem a v sobotu s izraelským vicemistrem Hapoel Tel Aviv.

Celá výprava bude během soustředění ubytována v hotelu Gasthof Pummer v městečku Heiligenkreuz im Lafnitztal, ležícím u maďarských hranic nedaleko Štýrského Hradce.

Předpokládaný kádr pro soustředění v Rakousku

Martin Doležal, Václav Hladký, Radek Petr - Petr Buchta, Martin Husár, Alois Hyčka, Josef Kaufman, Miroslav Král, David Pašek, Luděk Pernica, Josip Šoljič - Lamine Fall, Petr Glaser, Lukáš Křeček, Milan Lutonský, Pavel Mezlík, Lukáš Michna, Martin Sus, Pavel Zavadil - Milan Halaška, Milan Jurdík, Petr Nekuda, Petr Švancara, Stanislav Vávra

další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...