VIDEO: Zbrojováci opět boxovali u Tomáše Hrona

VIDEO: Zbrojováci opět boxovali u Tomáše Hrona

B r n o - Fotbalisté Zbrojovky nabírali v úterý kondici netradiční formou - absolvovali totiž další trénink u brněnského thaiboxera Tomáše Hrona. Tentokrát si zaboxoval celý tým.

Zbrojováci se rozdělili na dvě skupiny, ve dvojicích se pak pustili do tréninku. "Tentokrát měli připravený výrazně náročnější trénink, než na podzim. Borci byli šikovní, i Tomáš je chválil, i když rozdíly mezi nimi samozřejmě byly," vyprávěl krátce po tréninku kondiční trenér Brňanů Jan Cacek.

"Na boxu už jsem jednou nebo dvakrát v životě byl, je to dobrý prvek do tréninku, zpestření. Myslím, že se to klukům líbilo," povídal Pavel Zavadil, boxující ve dvojičce s Dušanem Melichárkem. "Šlo spíš o pomoc, držení pytle, do přímého boje jsme se mezi sebou nepouštěli," smál se Pavel.

Další dvojičky tvořili Lutonský s Buchtou, Polák s Řezníčkem či Kijanskas s Litsingim. Se sparingpartnerem Štohanzlem se činil i Petr Pavlík, zatím nejnovější posila. Druhý novic v sestavě - Musefiu Ashiru - boxoval v první skupince.

Intenzivní hodinový trénink možná někteří borci pocítí i dnes. "Asi ta únava bude bolestivější, protože ty pohyby jsou pro hráče trošku nespecifické," tušil Cacek. "Ale uvidíme až ráno, v jakém stavu se probudíme a jak to bude cítit," dodal k tomu s úsměvem Zavadil.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna
Ostatní
22.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna

B r n o - Během posledního dubnového víkendu se "áčko", rezerva i dorostenecké týmy představí na...
U12: Zbrojovka zdolala Zlín
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka zdolala Zlín

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U12) přivítali o víkendu v Horních Heršpicích mužstvo Zlína. V...
U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U13) hostili v utkání finálové nadstavby. Z převahy a řady šancí...