Trenér Habanec hodnotí utkání se Skalicou

Trenér Habanec hodnotí utkání se Skalicou

B r n o - Výsledek 3:3 nebývá ve fotbale zrovna obvyklý, Zbrojovka si jej ovšem letos poměrně oblíbila. Zrodil se i v dnešním utkání Tipsport ligy, v němž Brňané remizovali se Skalicou.

Domácí tým přitom třikrát vedl, utkání k výhře ale nakonec nedotáhl. "Opět jsme viděli malinko rozdílné poločasy. Ve druhé půli to každý chtěl vzít na sebe, čtyři doteky, tři kličky, všichni chtěli být režiséry. K tomu neorganizovaná hra vzadu, spíše takové štěky. Celkem bylo k vidění dost okének na obou stranách, hromada chyb v rozehrávce," hodnotil zápas trenér Habanec.

Jeho svěřenci přidali po pěti gólech Znojmu tři branky dalšímu soupeři, na druhou stranu ovšem třikrát inkasovali. "Dostali jsme dvě branky z penalt a jednu po rohu, gól po standardce samozřejmě mrzí. Už je potřeba, abychom se začali sehrávat, což by mělo nastat v dalších zápasech," nastínil Habanec průběh dalších dní.

Zbrojovku čekají ještě dva zápasy před odletem do Turecka, na soustředění pak tři mače. O případný postup do Final Four Tipsport ligy dnes přišla. "Definitivně skončila ta první, hrubá část přípravy. V dalších zápasech už nebudeme sestavy půlit, hráči na hřišti pobudou déle. K dispozici už bude i Brigant," doplnil trenér, který pro dnešní utkání šetřil také dvojici zkušených záložníků Zavadil - Polák.

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...