Trenér Habanec hodnotí utkání s Opavou

Trenér Habanec hodnotí utkání s Opavou

B r n o - Fotbalisté Zbrojovky absolvovali poslední přípravný zápas před odletem do Turecka. Druholigovou Opavu dokázali ve svižném utkání porazit 3:1.

"Sehráli jsme poměrně dobrý zápas s fotbalovým soupeřem. Z té fotbalovosti vyplývala celkem slušná úroveň utkání. Přežili jsme pokutový kop, svůj naopak proměnili a celkově jsme byli produktivnější. Pokud bych měl vyzdvihnout jednoho konkrétního hráče, je to gólman Veselý. Hrálo se dnes za velké zimy, přesto jsem za ten zápas rád," komentoval utkání trenér Habanec.

Nyní tedy Zbrojovku čeká finální fáze přípravy v podobě desetidenního soustředění v Turecku. "Čekají nás tři zápasy, budeme mít spoustu času na sehrání se, řešení technicko-taktických věcí, jako jsou standardky a obrana. Nějaké pasáže se nám dnes ještě nelíbily, čeká nás hodně debat, malování, ukazování na videu," pokračoval kouč, kterého může těšit zjevné zvýšení konkurence v týmu. "Myslím, že ideální sestavu nebudu znát ani po generálce," potvrdil s úsměvem.

Před odletem na soustředění registruje realizační tým drobné šrámy u některých hráčů, nemělo by se ale jednat o nic závažného. "Pořešíme to tak, aby do Turecka mohli odletět všichni. Co se týče Litsingiho, u něj je to hlavně o zdravotním stavu. Ten zatím drží, proto si ho necháváme," doplnil Habanec.

další články

ROZHOVOR Z PROGRAMU: Peter Štepanovský
A-tým
18.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

ROZHOVOR Z PROGRAMU: Peter Štepanovský

B r n o - Součástí včerejšího zápasového programu byl i rozhovor s Peterem Štepanovským, hrajícím...
VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného

B r n o – Zápas s Jihlavou už pozvolna spěl k remízovému výsledku – pět minut před koncem jej ale...
VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou

B r n o – Kouzlo nového trenérského týmu proti Jihlavě zafungovalo. Zbrojovka vydřela výhru s...