Trenér Habanec hodnotí utkání v Nitře

Trenér Habanec hodnotí utkání v Nitře

B r n o - V posledním přípravném utkání před odjezdem na soustředění zvítězili Zbrojováci v Nitře 2:1. Jak hodnotil zápas trenér Habanec?

Kouč nasadil do zápasu letos poprvé Melichárka s Přichystalem. První jmenovaný neinkasoval, druhý se podílel asistencí na úvodní trefě utkání. "Šli jsme do zápasu s tím, že už není prostor na tolik experimentů a hráči odehrají větší minutáž. Čekal nás soupeř, který postoupil do slovenské ligy; šikovní, mladí hráči. V první půli nám dělaly občas problémy náběhové situace. Spokojený jsem mohl být s organizací defenzivy, zejména ve druhé půli. Kaňkou je inkasovaný gól v závěru," komentoval kouč krátce po skončení utkání.

To hlavní, co ovšem fanouškům mohlo udělat radost, byly dvě povedené gólové akce. "Jsem rád, že se nám povedlo zápas dovést do vítězného konce, k čemuž přispěly i dvě akce po křídlech, a že se poprvé trefil Francis Koné. Druhý gól pak padl po zřejmě nejhezčí akci zápasu - po ose Lutonský, Polák, Jablonský skóroval Kratochvíl. Pěkná akce a hezký gól," doplnil Habanec.

Zbrojováky nyní čeká volná sobota a v neděli před polednem zamíří do Kaprunu. Podrobné informace a soupis hráčů, kteří na soustředění odcestují, přineseme v samostatném článku.

další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...