Na startu sezony opět s Fanzonou!

Na startu sezony opět s Fanzonou!

B r n o - Také v letošní sezoně se fanoušci Zbrojovky mohou při vybraných zápasech naladit na fotbal ve Fanzoně. Ta bude nachystána i na ligovou premiéru s Baníkem, své brány otevře v 16 hodin. Přijďte se pořádně naladit na fotbal!

Umístěna bude na házenkářském hřišti Vodova. Jednou z hlavních atrakcí je i tentokrát soutěž o nejrychlejší střelu se společností FotbalTour.cz. Výherce získá zájezd na letní AUDI Cup v Mnichově. Seznam účastníků tohoto turnaje je velkolepý - s domácím Bayernem změří síly Atletico Madrid, FC Liverpool a Neapol! Turnaj se hraje 1. a 2. srpna.

Chybět dále nebude ani nafukovací aréna, která prověří vaše fotbalové dovednosti. Svůj stánek si pro vás tradičně nachystá Nadační fond Zbrojovák, Fanshop a ZOO Brno, součástí Fanzony je pochopitelně i občerstvení a můžete zde také pořídit lístek na Létofest, konaný 19. srpna Za Lužánkami. A to za speciální cenu 370 Kč!

Přijďte se tedy před utkáním s Baníkem naladit do Fanzony - start v pátek 28. července v 16 hodin! A nezapomeňte si v předstihu pořídit lístek na zápas - v Ticketportalu už zmizelo přes tři tisíce vstupenek (toto číslo nezahrnuje lístky, které byly distribuovány přímo Baníku).

Upozorňujeme fanoušky, že před utkáním a během něj budou v rámci bezpečnostních opatření uzavřeny ulice Vodova a Červinkova. Veďte to tedy v patrnosti při příchodu na stadion či do Fanzony.

Další informace k utkání.

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...