Trenéři před Tišnovem: Do utkání nasadíme dvě jedenáctky

Trenéři před Tišnovem: Do utkání nasadíme dvě jedenáctky

B r n o - Jak jsme již avizovali, tréninkový týden zakončí Zbrojovka přípravným utkání na hřišti Tišnova. V něm vypomohou prvnímu týmu i hráči juniorky, k dispozici by trenérům měl být i Martin Juhar, který se Zbrojovkou tento týden trénuje.

Devětadvacetiletý rodák z Košic je fanouškům tuzemského fotbalu známý z angažmá ve Spartě a Slavii, dohromady nastřádal osmdesát ligových startů. Desetkrát skóroval, z toho jednou i na Srbské proti Zbrojovce (Slavia tehdy na jaře 2013 vyhrála 1:0), nakoukl také do národního týmu. Naposledy působil v německém Zwickau. "Využili jsme možnosti si tohoto hráče se zajímavým fotbalovým životopisem vyzkoušet na tréninku a rádi bychom jej viděli i při herním zatížení," komentoval tuto zkoušku jeden z trenérů Richard Dostálek. Po pátku se pak o Juharově další budoucnosti rozhodne.

Realizační tým využil možnosti sehrát v reprezentační přestávce přípravné utkání. "Je dobře, že náročný tréninkový týden bude mít takové završení, zůstaneme v zápasovém rytmu. Při absenci reprezentantů nám vypomohou hráči juniorky, kteří s námi ve středu i dnes trénují," doplnil Dostálek. Trenéři na trénincích nemohou počítat s Jakubem Šuralem, Milošem Kratochvílem, Ladislavem Krejčím a Tadasem Kijanskasem.

Zbrojovka by měla do utkání nasadit dvě jedenáctky, do každého poločasu jednu. "Snad to poskládáme. Předpokládáme, že testovaný Juhar by měl odehrát celý zápas," doplnil také druhý z trenérů Lukáš Přerost.

Utkání se hraje v pátek od 17 hodin na hřišti v Tišnově. Více informací zde.. Průběh utkání můžete sledovat na sociálních sítích klubu.

další články

ROZHOVOR Z PROGRAMU: Peter Štepanovský
A-tým
18.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

ROZHOVOR Z PROGRAMU: Peter Štepanovský

B r n o - Součástí včerejšího zápasového programu byl i rozhovor s Peterem Štepanovským, hrajícím...
VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného

B r n o – Zápas s Jihlavou už pozvolna spěl k remízovému výsledku – pět minut před koncem jej ale...
VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou

B r n o – Kouzlo nového trenérského týmu proti Jihlavě zafungovalo. Zbrojovka vydřela výhru s...