Juniorka vyhrála potřetí v řadě, tři body veze i z Třince

Juniorka vyhrála potřetí v řadě, tři body veze i z Třince

T ř i n e c - Juniorka Zbrojovky pod novým trenérem Dostálkem zatím pouze vítězí. Třinci oplatila prohru z domácího zápasu a na jeho hřišti vyhrála 3:2, když góly stříleli v první půli Vintr, Janošek a Zikl.

Trenér Dostálek měl pro utkání k dispozici i hráče širšího kádru "áčka" - Jovanoviće, Sedláka, Přichystala či Janoška. V sestavě se objevil také dorostenecký kanonýr Martin Zikl.

Zbrojovka odehrála - stejně jako minule - snový první poločas. Hned v 9. minutě byl ve vápně faulován Přichystal a Marek Vintr proměnil nařízený pokutový kop ranou k tyči. 0:1, pro Marka to byl pátý letošní gól.

Po půlhodině hry nejprve vyzrál gólman Floder na domácího Lasotu a o chvilku později už to bylo 0:2. Přes Sedláka a Vintra doputoval míč až k Dominiku Janoškovi, který prudkou ranou bez přípravy nedal Adamuškovi šanci. Také Dominik se letos trefil popáté.

A to nebylo vše. Za další čtyři minuty se po zpětné přihrávce dostal k míči Martin Zikl a pohotovou ranou potvrdil střeleckou formu z dorostu. Zbrojovka v první půli dominovala a mohla přidat i další gól, Janošek ale Adamušku podruhé nepřekonal.

Třinec do druhé půle prostřídal a v 52. minutě vstřelil první gól, po rohovém kopu se hlavou trefil Celba. Deset minut před koncem pak Floder vyrazil skvělým zákrokem Velnerův pokus, tentýž hráč ale po následném rohu přízemní ranou snížil na rozdíl jediné branky a ze zápasu bylo rázem drama.

To mohl utnout Janošek, ale v samém závěru trefil pohotovou ranou jen tyč. Nic to ovšem nezměnilo na třetí brněnské výhře v řadě, což znamená posun na šestou pozici. Další zápas čeká na Brňany v pátek, kdy od 12 hodin dohrávají na Srbské zápas s Karvinou.