Vzhůru na Srbskou - v sobotu přijedou Teplice!

Vzhůru na Srbskou - v sobotu přijedou Teplice!

B r n o - Reprepauza končí, v sobotu jdeme zase na ligu! Čeká nás předposlední domácí zápas roku 2017, na Srbskou přijedou Teplice. Přijďte Zbrojovku podpořit v boji o důležité body!

Předchozí dva domácí zápasy Brňané i díky podpoře tribun herně zvládli, proti Dukle ovšem brali jen bod. Nyní potřebujeme získat ideálně tři - a jediná šance, jak to můžeme zvládnout, je opět s pořádnou a hlučnou kulisou!

Předprodej: Zbrojovka - Teplice, sobota 18. listopadu, 16 hodin

Teplice jsou týmem, proti němuž se nám daří spíše venku. Nikde jinde Zbrojovka v novodobé historii třikrát za sebou nevyhrála. V uplynulé sezoně ale oba duely skončily remízou - doma 0:0, venku 1:1.

Zbrojovku podporují i sportovci z partnerských oddílů, na zápas s Teplicemi tentokrát zvou legenda brněnských Draků Pavel Budský a hráčky Žabin Lenka Šoukalová a Natálie Stoupalová.

V zápasovém bulletinu naleznete tentokrát rozhovor s Janem Polákem, nejzkušenějším hráčem Zbrojovky. Cena bulletinu je tradičně 20 korun, permanentkáři jej mají zdarma. K přečtení je také v mobilní zbrojovácké aplikaci, a to hodinu před výkopem. Součástí bulletinu bude i spousta dalšího fotbalového čtení - a také slevový poukaz do aquaparku Wellness Kuřim.

Ve stánku a kamenné prodejně Fanshopu bude v sobotu zdarma k dostání také speciální klíčenka TOP1TAXI. S touto klíčenkou můžete jezdit po Brně za speciální zbrojovácký tarif - 24 korun na kilometr. Z každého ujetého kilometru přitom poputuje jedna koruna na podporu zbrojovácké mládeže.

V provozu bude jako obvykle i dětský koutek v sektoru U, se kterým nám opět pomáhá nezisková organizace Kroužky (pobočka Brno).

Kulisy jsou dány - sobota, 16 hodin, Srbská, jako soupeř Teplice. Body potřebujeme jako sůl a nejlépe to půjde s vaší podporou - zkusme našemu stadionu vrátit pověst nedobytné tvrze! Těšíme se na vás v sobotu na Srbské!

Důležité informace

  • Termín utkání: sobota 18. listopadu, 16:00, stadion v Srbské ulici.
  • Rozhodčí: Jílek - Kotík, Kubr.
  • Vzájemné zápasy: 40 (13-13-14)
  • Nejčastější výsledek: 2:1 (10x)

další články

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného

B r n o – Zápas s Jihlavou už pozvolna spěl k remízovému výsledku – pět minut před koncem jej ale...
VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou

B r n o – Kouzlo nového trenérského týmu proti Jihlavě zafungovalo. Zbrojovka vydřela výhru s...
První jarní výhra! Proti Jihlavě rozhodl v závěru Granečný
A-tým
17.04.2024 | Daniel Kinc. FOTO: Petr Nečas

První jarní výhra! Proti Jihlavě rozhodl v závěru...

B R N O - Anglický týden vyplnili fotbalisté Zbrojovky pod vedením nových trenérů domácím soubojem...