Zbrojováci na hostování - bilance podzimní části

Zbrojováci na hostování - bilance podzimní části

B r n o - Během podzimu jsme vám každý týden přinášeli souhrn toho, jak si vedli hráči Zbrojovky na hostování v jiných klubech. Pro přehled jsme nyní shromáždili také jejich kompletní statistiky.

Antonín Růsek v dresu druholigového Znojma prožil vydařený podzim. Postupně se zabydlel v základní sestavě a s pěti góly se stal nejlepším střelcem týmu. Jeho trefy navíc pokaždé znamenaly body a také díky nim je Znojmo po podzimu v tabulce šesté. K tomu přidal Tonda jednu gólovou nahrávku a úspěšnou kvalifikaci v reprezentaci U19 (k postupu do další fáze přispěl dvěma góly).

Bilance: 14 zápasů, 888 minut, 5 branek, 1 asistence

Jakub Kučera se v sestavě Vítkovic okamžitě zabydlel, v utkání s Pardubicemi jej ale na nějakou dobu vyřadil ze hry hrubý faul soupeře. Po návratu si Kuba vydobyl místo zpět, proti Frýdku-Místku dvakrát skóroval a pomohl tak k výhře. Vítkovice jsou v tabulce čtrnácté.

Bilance: 12 zápasů, 811 minut, 2 branky

Pavel Sokol si asi v Pardubicích představoval vyšší herní zátěž. Naskočil sice do dvanácti utkání, vždy ale jako střídající hráč. Do statistik se v lize nezapsal, v pohárovém utkání si zaknihoval jednu asistenci. Těšit jej ale může týmová bilance - Pardubičtí jsou po podzimu pátí a na druhou pozici ztrácejí jen dva body.

Bilance: 12 zápasů, 195 minut

Petr Rybička, Pavlův spoluhráč v Pardubicích, byl v úvodu podzimu limitován zdravotními problémy, do hry poprvé zasáhl v 6. kole. Celkově naskočil do sedmi duelů (dvakrát v základní sestavě) a proti Žižkovu si připsal gólovou přihrávku.

Bilance: 7 zápasů, 209 minut, 1 asistence

Ondřej Vintr si na podzim ve Zlíně připsal ligovou premiéru, v průběhu podzimu ale odešel hostovat do Líšně. Prakticky okamžitě se zabydlel v základní sestavě, ze které jej vystrnadily jen zdravotní problémy. Třikrát se zapsal mezi střelce - v Hlučíně, Velkém mEziříčí a na hřišti HFK Olomouc. Líšni tak pomohl k páté příčce.

Bilance: 9 zápasů, 796 minut, 3 branky

Musefiu Ashiru přešel v průběhu podzimu do Dunajské Stredy, její dres oblékl v devíti zápasech a do statistik se nezapsal. Gól vstřelil jen v pohárovém utkání na hřišti Devínské Nové Vsi. Dunajská Streda je po podzimu čtvrtá.

Bilance: 9 zápasů, 243 minut

Stanislav Vávra hostoval na podzim v druholigovém slovenském Šamoríně. První gól vstřelil hned v premiéře proti Novému Mestu nad Váhom, další trefu přidal do sítě Popradu. Za třináctý celek tabulky odehrál celkem deset zápasů.

Bilance: 10 zápasů, 336 minut, 2 branky

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...