Růsek s Vorlickým bodovali na Galavečeru Grassroots!

Růsek s Vorlickým bodovali na Galavečeru Grassroots!

B r n o - Na tradičním Galavečeru Grassroots, během nějž jsou dekorováni nejtalentovanější hráči a nejlepší trenéři mládežnické kopané, opět bodovali i zástupci Zbrojovky. Antonín Růsek obsadil třetí místo v kategorii starších dorostenců, Lukáš Vorlický pak mezi mladšími dorostenci skončil dokonce první.

Růsek, který na podzim hostoval ve Znojmě a přípravu zahájil se Zbrojovkou, nestál na žofínském pódiu poprvé. Před dvěma lety skončil rovněž třetí mezi mladšími dorostenci. Stejně jako tehdy i letos vyhrál Michal Sadílek z PSV Eindhoven, druhý tentokrát skončil Martin Grajciar z Fiorentiny (aktuálně hostuje v Liberci).

V kategorii mladších dorostenců dominoval Lukáš Vorlický, který je aktuálně na stáži v italském Bergamu. Za sebou nechal Markoviče ze Slavie a Hložka ze Sparty. Také on v minulosti prošel brněnskou mládeží.

Mezi trenéry tentokrát po loňském triumfu Pavla Šustra Zbrojovka zástupce neměla. Ještě jeden borec, který hrával za Zbrojovku, se ovšem mezi oceněnými objevil - ve futsalové kategorii Talent roku skončil druhý Ivan Šarközy. Hráč ročníku 1999 prošel s Růskem a spol. mládežnickými kategoriemi až po mladší dorost, dal posléze přednost futsalu. Se svými parťáky se mimochodem stal vítězem turnaje O pohár hejtmana Jihomoravského kraje v roce 2015, ve finále vstřelil dva góly.

Kompletní výsledky naleznete zde.

další články

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna
Ostatní
22.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna

B r n o - Během posledního dubnového víkendu se "áčko", rezerva i dorostenecké týmy představí na...
U12: Zbrojovka zdolala Zlín
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka zdolala Zlín

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U12) přivítali o víkendu v Horních Heršpicích mužstvo Zlína. V...
U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U13) hostili v utkání finálové nadstavby. Z převahy a řady šancí...