VIDEO: Všichni na Srbskou - v jarní premiéře hostíme Sigmu Olomouc!

VIDEO: Všichni na Srbskou - v jarní premiéře hostíme Sigmu Olomouc!

B r n o - Domácí jarní premiéra se blíží! V sobotu 24. února nás čeká atraktivní bitva o Moravu, přijede Sigma Olomouc. Zbrojovka se i s novými posilami poprvé představí na Srbské v utkání s kometou letošního ročníku HET ligy!

Sigmě mají Brňané co vracet, na podzim na Hané podlehli vysoko 0:3. Na druhou stranu v domácím prostředí proti Olomouci umějí zahrát a zvítězili v posledních čtyřech duelech (pokaždé 2:0).

V zápasovém bulletinu najdete tentokrát obsáhlý a jinde nepublikovaný rozhovor s jedním z nováčků - Ondřejem Sukupem. Těšit se samozřejmě můžete i na další fotbalové čtení. Cena bulletinu je 20 korun, permanentkáři jej mají zdarma (stejně jako majitelé mobilních aplikací, v nichž je bulletin k dispozici již hodinu před výkopem).

Předprodej: Zbrojovka - Olomouc, sobota 24. února, 15 hodin

Upozorňujeme fanoušky, že vzhledem k zahájení přípravných prací na vybudování kamerového systému bude pro celé jaro uzavřena severní tribuna. Majitelé permanentek (a doposud zakoupených vstupenek) do příslušných sektorů R, S, T a U mohou využít libovolných volných míst na komfortnější západní tribuně.

Přesunut musí být také dětský koutek (který pro nás opět zařizují Kroužky Brno), dočasně bude umístěn taktéž na západní tribuně za sektorem L. Omlouváme se za vzniklé komplikace a děkujeme za pochopení.

Kulisy jsou dány - sobota, 15 hodin, Srbská, jako soupeř Olomouc. Body potřebujeme jako sůl a nejlépe to půjde s vaší podporou - zkusme našemu stadionu vrátit pověst nedobytné tvrze! Těšíme se na vás v sobotu na Srbské!

Důležité informace

  • Termín utkání: sobota 24. února, 15:00, stadion v Srbské ulici.
  • Rozhodčí: Ardeleánu - Blažej, Černý.
  • Vzájemné zápasy: 43 (13-11-19)
  • Nejčastější výsledek: 2:1 (9x)

Upozorňujeme návštěvníky, že před utkáním nelze procházet přes kluziště na ulici Vodova, které bude již v zimním provozu. Děkujeme za pochopení.

další články

U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U13) zůstávají ve finálové nadstavbě i po třech kolech...
U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U12) podlehli ve třetím utkání nadstavby na hřišti Olomouce...
U17: Těsná prohra s Pardubicemi
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U17: Těsná prohra s Pardubicemi

B r n o - Také dorostenci kategorie U17 se před Pardubicemi nakonec museli sklonit. V atraktivním...