U19: Brňané zvládli šlágr kola a zvítězili v Plzni 4:1!

U19: Brňané zvládli šlágr kola a zvítězili v Plzni 4:1!

P l z e ň - V dorostenecké lize byl dnes na programu šlágr kola v podobě utkání druhé Plzně s první Zbrojovkou. Brňané dokázali duel dotáhnout do vítězného konce a díky výhře 4:1 zůstávají na první pozici se čtyřbodovým náskokem.

Druhá je aktuálně olomoucká Sigma, která taktéž zvítězila a přeskočila Plzeň. Čtvrté jsou Pardubice a pražská Sparta, která ovšem vinou zdravotních problémů zatím nesehrála tři jarní zápasy.

V dresu Zbrojovky nastoupil na západě Čech také hráč "áčka" Martin Zikl. Jako první se prosadil v 6. minutě Martin Kropáček. Soupeř krátce po změně stran srovnal, s rychlou odpovědí ale přispěchal Dan Jambor a za dalších deset minut pojistil náskok Ondřej Doubravský. Poslední slovo pak měl v nastaveném čase David Moučka. Několika výbornými zákroky podržel mužstvo gólman Adam Stejskal.

Trenéři Šustr a Maléř: "V utkání, které se hrálo ve vysokém tempu, jsme šli rychle do vedení. Soupeř hrozil z rychlých protiútoků po našich ztrátách a z jednoho z nich se mu podařilo vyrovnat. My jsme však dokázali i pod velkým tlakem soupeře dobře kombinovat, držet se naší hry a vstřelit tři branky."

U19: Brňané zvládli šlágr kola a zvítězili v Plzni 4:1!
15.03.2018 | Martin Lísal

U19: Brňané zvládli šlágr kola a zvítězili v Plzni...

P l z e ň - V dorostenecké lize byl dnes na programu šlágr kola v podobě utkání druhé Plzně s první...