Pivarník po Slovanu: Na hráčích z dorostu je znát, že mají dobré návyky

Pivarník po Slovanu: Na hráčích z dorostu je znát, že mají dobré návyky

B r n o - Po bezgólové remíze s Trnavou se Zbrojováci v přípravě dočkali gólů i výhry. V Zastávce u Brna porazili bratislavský Slovan 2:1, když o výhře rozhodl ve druhé půli osmnáctiletý Jambor. Jak viděl zápas kouč Pivarník?

"Směrem dopředu jsme některé věci měli dobré, výsledek je slušný. Spokojený ale příliš nejsem. Dnes jsme bohužel neplnili to, co jsme chtěli - nebyli jsme důslední, agresivní a aktivní. Nenapadali jsme, hráli spíš v bloku, přitom i v přípravě se chceme prezentovat naší hrou. To se nám dnes moc nedařilo," mrzelo kouče.

Ten na druhou stranu dobře ví, že hráči Zbrojovky se aktuálně nacházejí v té nejhrubší fázi přípravy. "Hráči tvrdě makají, mají toho plné kecky," připomněl, že ještě dopoledne tým absolvoval trénink na Srbské. Zápas se navíc hrál ve velkém horku. "V sobotu to proti Lanžhotu bude zase úplně jiné, budeme hrát do plných, kombinovat. I do tohoto zápasu samozřejmě půjdeme z plné přípravy, což k téhle fázi sezony patří."

V zápasovém hodnocení jsme ani tentokrát nemohli opomenout hráče dorostu - konkrétně Dana Jambora, který výstavním gólem rozhodl o výhře. "Udělal to výborně. K zápasu přistoupil dobře, nebál se hrát jeden na jednoho, chodit přes hráče. Odvaha mu nechybí, snaží se něco dělat. Na klucích je znát, že mají z dorostu dobré návyky, jsou snaživí. Mají dobré předpoklady a uvidíme, jak se je podaří rozvinout," řekl na adresu Jambora a spol. Pivarník.

Do zápasu naopak ještě nezasáhl výrazně zkušenější Mičola, který je v Brně na zkoušce. "Je tu teprve od pondělka, zkouška není časově ohraničená, takže jsme neměli důvod cokoliv uspěchat," komentoval kouč.

další články

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného

B r n o – Zápas s Jihlavou už pozvolna spěl k remízovému výsledku – pět minut před koncem jej ale...
VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou

B r n o – Kouzlo nového trenérského týmu proti Jihlavě zafungovalo. Zbrojovka vydřela výhru s...
První jarní výhra! Proti Jihlavě rozhodl v závěru Granečný
A-tým
17.04.2024 | Daniel Kinc. FOTO: Petr Nečas

První jarní výhra! Proti Jihlavě rozhodl v závěru...

B R N O - Anglický týden vyplnili fotbalisté Zbrojovky pod vedením nových trenérů domácím soubojem...