Starší dorost na úvod ligy prohrál v Ostravě

Starší dorost na úvod ligy prohrál v Ostravě

O s t r a v a - Zbrojováci kategorie U19 vstoupili do nového ročníku porážkou. Na Bazalech v utkání s Baníkem Zukalovou zásluhou vedli, v závěru sahali po bodu, ale domácí tým rozhodl gólem v poslední minutě o své výhře 2:1.

Zbrojovka dokázala otupit úvodní nápor Baníku, převzala iniciativu a vybojovala několik rohových kopů. Po jednom z nich se v 10. minutě dostal k hlavičce kapitán Lukáš Zukal a trefil se neomylně. Snový úvod!

Baník se nezalekl, Flodera prověřil pěkným pokusem Malý a ve 22. minutě bylo srovnáno. Centrovaný míč si do sítě smolně srazil Martin Vaverka. Vzápětí mohl dokonat obrat Šašinka, Floder byl ovšem proti a skvělým zákrokem udržel remízu.

Hned po změně stran zachránila Zbrojovku tyč, zastavila Šašinkovu střelu a Chvějova dorážka se neujala. Rozhodl tak až samotný závěr utkání. V nastaveném čase se opřel do míče Holešinský a rozhodl tak o tom, že dorostenci Baníku splatí Zbrojovce dluh z utkání prvních mužstev.

Trenéři Wagner a Opletal:

"Po slibném úvodu a první brance jsme se především vinou laciné vyrovnávací branky dostali do útlumu. Soupeř se po celé utkání zlepšoval. Branka v samotném závěru je pro nás krutá, ale Baník si tentokrát vítězství zaslouží."

Starší dorost na úvod ligy prohrál v Ostravě
02.08.2015 | Martin Lísal

Starší dorost na úvod ligy prohrál v Ostravě

O s t r a v a - Zbrojováci kategorie U19 vstoupili do nového ročníku porážkou. Na Bazalech v utkání...