U19: Zbrojovka si poradila i s Plzní

U19: Zbrojovka si poradila i s Plzní

B r n o - V dalším domácím utkání přivítala Zbrojovka třetí Plzeň. V atraktivní bitvě nakonec Brňané vyválčili výhru 4:2 a šplhají tak tabulkou vzhůru. Řádil zejména Zikl, který na dva góly nahrál a jeden v závěru přidal sám.

Utkání Zbrojovky s Plzní nabídlo po většinu hrací doby atraktivní a napínavou podívanou. Hosté šli po akci na levé straně do vedení, poměrně rychlou odpověď si ale po Ziklově příhře nachystal Doubravský.

A sotva hráči vstřebali radost z vyrovnávací branky, mohli jásat znovu. Opět u toho byl Zikl, který tentokrát nabídl míč Jamborovi a ten nepohrdl. 2:1, takový byl i poločasový výsledek.

Ve druhé půli měl zprvu více ze hry soupeř, své šance ale nevyužil. Naopak Brňané dostali možnost zahrávat po ruce ve vápně pokutový kop, což precizně provedl kapitán Janošek.

Zdálo se, že domácí dotáhnou v klidu zápas do vítězného konce, proti byl ale střídající Mudra, který čtvrthodinu před koncem snížil. Oba týmy pak nevyužily po jedné velké šanci, definitivní pojistku tak přidal v závěru po kombinaci Holmana s Rogožanem Zikl.

Hodnocení trenérů: "V těžkém utkání s velmi kvalitním soupeřem jsme dokázali být nebezpečnějším týmem a zaslouženě tak zvítězili. Hráči zaslouží ocenění za dobrý výkon."

U19: Zbrojovka si poradila i s Plzní
21.09.2016 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka si poradila i s Plzní

B r n o - V dalším domácím utkání přivítala Zbrojovka třetí Plzeň. V atraktivní bitvě nakonec...