Ženy nestačily na soupeřky ze Slovácka

Ženy nestačily na soupeřky ze Slovácka

Po výhře nad Ostravou čekal na Brňanky další domácí zápas. Tentokrát jim ale bohužel odešla produktivita a Slovácku tak nakonec podlehly 0:3. V tabulce jim aktuálně patří šestá příčka, v dalším kole zajíždí do Hradce.

V dalším moravském derby přivítaly Brňanky hráčky Slovácka. Po oboustranně opatrném a vyrovnaném úvodu se soupeřky díky nedůrazu dostaly k míči a po pěkné přihrávce svou šancí nepohrdla Skupinová - 0:1.

Ve zbytku první půle se střídaly šance na obou stranách. Brno bylo několikrát blízko vyrovnání, ale Tomešová, Šilhárová a z trestného kopu Veselá se neprosadily. Na druhé straně mířila vedle Matoušková.

V půli druhé se nejprve neujala šance Tomešové, hostující brankářka vyrazila na rohový kop. Po něm domácí hráčky neproměnily řadu šancí při velkém závaru a přišel trest - Cvermová ranou z dálky zvýšila na rozdíl dvou branek.

Rusňáková pak ještě udržela naděje Brňanek, když zlikvidovala průnik Matouškové, nicméně pět minut před koncem definitivně rozhodla o výsledku svou druhou brankou Skupinová.

Fotogalerie

Všechny fotografie