Vyprodáme Srbskou?! Fotbalový svátek se blíží!

Vyprodáme Srbskou?! Fotbalový svátek se blíží!

B r n o - Vyprodáme Srbskou?! Odpověď na tuto otázku budeme znát nejpozději v neděli, kontury doprovodného programu se ovšem rýsují již nyní. Co vás tedy - kromě ligového utkání Zbrojovky s Plzní - v neděli čeká?

Fanzóna (na tradičním místě na ulici Vodova) otevře své brány ve 14 hodin. Vyzkoušet si můžete footsnooker, tedy atraktivní kombinaci fotbalu a kulečníku. Tato novinka se na Srbské již jednou objevila a vzbudila solidní zájem. V této hře bude možné vyhrát poukazy do restaurace KFC.

V již tradiční soutěži o rychlost střely mohou ti nejrychleji pálící vyhrát zájezd na utkání Premier League v ceně 15 000 Kč od společnosti Fotbaltour.cz. Paralelně mohou odvážnější zájemci změřit síly v rodeu s divokým býkem, ve hře budou tentokrát vstupenky na veletrh Sport life.

Součástí Fanzony bude pochopitelně i občerstvení (včetně piva za 20 Kč), stánek Kiss Hády s programem pro nejmenší a další dovednostní fotbalové soutěže o ceny. Podrobný program naleznete na konci článku.

Prodej vstupenek

Jak již bylo řečeno, vstupenky na utkání jsou pro všechny bez rozdílu za poloviční cenu. Pro permanentkáře máme nachystáno pivo či nealkoholický nápoj zdarma, k tomu jako bonus obdrží volnou vstupenku do relaxačního centra Wellness Kuřim.

Možností, jak zakoupit lístky na toto utkání, je několik. Nadále probíhá předprodej v síti Ticketportal. K mání budou vstupenky (spolu se sortimentem Fanshopu) i na zítřejším utkání Komety s Pardubicemi, kde bude mít Zbrojovka svůj stánek.

V pátek pak můžete v době od 15 do 17 hodin koupit vstupenku přímo z rukou Petra Švancary, propagátora projektu - a to v restauraci Zlatá loď na Náměstí Svobody.

Předprodej zbylých lístků pak bude probíhat klasicky v den utkání (první z pokladen bude otevřená již v deset hodin dopoledne). Prosíme fanoušky, aby - pokud je to jen trochu možné - přišli s dostatečným předstihem, čímž se vyhnou případným frontám při vstupu na stadion.

Budeme se těšit na jedinečný zážitek, který fanoušci a hráči v tuto neděli vytvoří!



další články

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....
U16: V Marečkově memoriálu druzí
Mládež
18.04.2024 | Martin Lísal

U16: V Marečkově memoriálu druzí

Z l í n - Až v posledním utkání Marečkova memoriálu nalezli dorostenci Zbrojovky přemožitele....