POZVÁNKA: Vyprodáme Srbskou?! Kompletní souhrn informací

POZVÁNKA: Vyprodáme Srbskou?! Kompletní souhrn informací

B r n o - Akce Vyprodáme Srbskou?! míří do finiše. Již jen dva dny zbývají do zahájení zápasu podzimu. Zbrojovka se v neděli od 16 hodin utká s mistrovskou Plzní, již o dvě hodiny dříve otevře své brány Fanzona. Co vás tedy v tento velký den čeká?

Vstupenky na utkání mizí poměrně rychle, už teď se hypotetická návštěva blíží šesti tisícům. Pokud chcete předejít frontám, případně tomu, že lepší místa již v den utkání k dispozici nebudou, můžete vstupenky stále zakoupit v sítiTicketportal. Další možností je zastavit se dnes mezi třetí a pátou hodinou odpoledne v restauraci Zlatá loď, kde vám vstupenky prodají Petr Švancara a Stanislav Vávra.

Jak jsme již avizovali, vstupné na utkání je pro všechny za poloviční cenu. Pro permanentkáře máme nachystáno pivo či nealkoholický nápoj zdarma, k tomu jako bonus obdrží volnou vstupenku do relaxačního centra Wellness Kuřim. Stačí jen zastavit se u stánku Fanshopu, který bude umístěn vedle Fanzony, a po předložení permanentky obdržíte příslušný voucher.

Fanzona se otevře ve 14 hodin

Nasát tu správnou fotbalovou atmosféru pak v neděli můžete již od 14 hodin, kdy se na házenkářském hřišti Vodova otevírá Fanzona s bohatým programem. Prosíme všechny fanoušky, aby - pokud to bude možné - dobu svého příchodu přizpůsobili předpokládané vysoké návštěvě a dorazili tak dříve. Nudit se rozhodně nebudou a předejdou tak případným frontám, které při vstupu na poslední chvíli mohou vznikat.

Co vás ve Fanzoně čeká? Vyzkoušet si můžete footsnooker, tedy atraktivní kombinaci fotbalu a kulečníku. Tato novinka se na Srbské již jednou objevila a vzbudila solidní zájem. V této hře bude možné vyhrát poukazy do restaurace KFC.

V již tradiční soutěži o rychlost střely mohou ti nejrychleji pálící vyhrát zájezd na utkání Premier League v ceně 15 000 Kč od společnosti Fotbaltour.cz. Paralelně mohou odvážnější zájemci změřit síly v rodeu s divokým býkem, ve hře budou tentokrát vstupenky na veletrh Sport life.

Součástí Fanzony bude pochopitelně i občerstvení (včetně piva za 20 Kč), stánek Kiss Hády s programem pro nejmenší a další dovednostní fotbalové soutěže o ceny. Zkrátka nepřijdou ani ženy, svůj stánek bude ve Fanzoně mít i kosmetická společnost Mary Kay. Zájemci mohou využít služeb fotoboxu, fotku s vybraným pozadím si odnesou na památku.

Pro utkání bude na maximální možnou výši posíleno občerstvení, stejně jako doprava po skončení utkání. Těšíme se na vás v neděli odpoledne a věříme, že náš smělý cíl vyprodat stadion se podaří!



Důležité údaje

  • Termín utkání: Neděle 25. října, 16:00, stadion v Srbské ulici.
  • Bilance Zbrojovky: 10 zápasů (4 2 4), skóre 10:15, 14 bodů, 10. místo
  • Bilance Plzně: 10 zápasů (7 2 1), skóre 23:11, 23 bodů, 2. místo
  • Vzájemná bilance: 34 zápasů, 10 výher Brna, 8 remíz, 16 proher Brna, skóre 48:53

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...