Junioři otočili zápas v Jihlavě a zvítězili 3:2

Junioři otočili zápas v Jihlavě a zvítězili 3:2

J i h l a v a - Junioři Zbrojovky si připsali další výhru. Na hřišti Jihlavy záhy vedli, soupeř duel otočil, ale Zbrojovka předvedla v závěru další obrat a zvítězila 3:2. Dvakrát skóroval Tomáš Ulbrich, zbylý gól - označený jako vlastní - zařídil Ladislav Krejčí.

Trenéři Michal a Břežný nasadili do utkání i čerstvé ligisty Krejčího s Růskem, hrál také Weber a zkušený Radek Buchta. Hned ve třetí minutě využil prvního zaváhání jihlavské obrany Tomáš Ulbrich a zařídil hostům rychlé vedení.

To mohl po čtvrthodině hry navýšit Ondřej Vintr, ocitl se sám před Kotnourem, ten ale pohotovým zákrokem udržel těsnou ztrátu. Tu vzápětí umazal Yani Urdinov povedenou ranou, po které se začínalo zase od nuly.

Druhý úder přišel po půlhodině hry, kdy Záviška vypálil a míč si do vlastní sítě smolně srazil Radek Buchta. Kontrovat mohl znovu Ulbrich, jeho přímý kop skončil ovšem těsně nad bránou.

Po změně stran nevyzrál tentýž hráč na Kotnoura, na druhé straně pálil mimo bránu Urdinov. Zbrojovka zvyšovala tempo, což dlouho neneslo ovoce a když už skončil míč v síti, byl máván ofsajd. V posledních deseti minutách hry však úroda přece jen přišla.

Odstartoval to Ladislav Krejčí, na jehož přímý kop Kotnour nedosáhl i vinou teče nešťastného Urdinova, zásah byl nakonec označen jako vlastní. A v 85. minutě byl obrat dokonán - na rohový kop si vyskočil Tomáš Ulbrich a hlavou vsítil třetí gól Brňanů.

Na skóre se již nezměnilo nic a Brňané tak z Jihlavy vezou tři body. V tabulce jim aktuálně patří druhá příčka, čelo je ovšem hodně našlapané. První Karvinou dělí od šestých Bohemians jen tři bodíky.