VIDEO: Poslední trénink a domů. Zbrojováci se dnes vrátili ze soustředění

VIDEO: Poslední trénink a domů. Zbrojováci se dnes vrátili ze soustředění

S i d e - Sobota byla desátým a posledním dnem letošního soustředění v Turecku. Zbrojováci dopoledne lehce potrénovali na pláži, po obědě se pak vydali domů do Brna.

Trénink proběhl v odlehčeném duchu - někteří hráči hráli v písku bago, jiní si jen tak kopali, běhali či okusili blahodárné účinky mořské vody. Případně to všechno najednou.

Poražený v bagu měl tentokrát úkol jednoduchý - musel vylovit z mořských vln míč, který tam nekompromisním kopem poslal Kuba Řezníček. Co čert nechtěl, opět to padlo na smolaře letošního soustředění - Tomáše Jablonského.

Mezi tréninkem a obědem se hráči i členové realizačního týmu dobalili, oproti minulým rokům bylo na vše více času a odjezd se nesl v poklidném tempu. O půl druhé se všichni sešli u autobusu, rozloučili se s personálem a zamířili směr letiště Antalya.

Letadlo do Vídně se z plochy zdejšího letiště odlepilo krátce po páté hodině místního času. Let trval dvě a půl hodiny, díky časovému posunu jsme ovšem z Vídně vyráželi směr Brno krátce před sedmou. A před devátou už autobus parkoval na Srbské.

Desetidenní soustředění tak definitivně skončilo. Zbrojováci během něj absolvovali čtrnáct tréninkových jednotek a sehráli tři zápasy, přičemž okusili všechny typy výsledků. Průběh pobytu jste mohli sledovat na webu i na Zbrojovka TV, kde se objevilo každý den minimálně jedno video. Teď už zbývá jen držet palce a věřit, že soustředění splnilo hlavní účel a tým je nachystán na ligu co nejlépe!

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...