Autovýjezd na Slovácko!

Autovýjezd na Slovácko!

B r n o - Fotbalové jaro už jede v ostrém tempu. Hned po sobotní výhře s Libercem nás čeká jeden z fanouškovských magnetů jarní části - výjezd na Slovácko!

Zápas dvou regionálních (a aktuálně i tabulkových) sousedů mívá tradičně vynikající kulisu. Specifický náboj získal navíc tím, že kouč Zbrojovky Svatopluk Habanec má za sebou dlouhé a úspěšné působení právě na Slovácku. Je tedy jasné, že nás 4. března čeká parádní podívaná!

Borci z OS Zbrojováci tentokrát na utkání naplánovali autovýjezd. A ne ledajaký - kolonu povede tradičně Mercedes Petra Švancary, za jehož volantem ovšem tentokrát usedne i další klubová ikona - Milan Pacanda!

Novinkou je, že pokud nemůžete nebo nechcete řídit, svezete se na zápas zbrojováckým taxíkem od našeho partnera, společnosti Top 1 Taxi! Dohromady se vším všudy za 500, s cestou i lístkem na zápas! Rezervace provádějte na mailu zbrojovaci@gmail.com, a to do čtvrtka 2. března do 12:00 (v případě úspěšné rezervace prosíme o platbu na účet OS Zbrojováci, č.ú. 2200178929/2010).

Sraz všech řidičů i neřidičů proběhne tradičně na lužáneckém stadionu v 11:30, kolona se do Uherského Hradiště vydá ve 12:00.

Poznačte si tedy příští sobotu v diáři červeným písmem, zavzpomínejte na minulé zápasy na Slovácku a vydejte se podpořit Zbrojováky v důležité bitvě!

Do budoucna s vámi ve spolupráci s Top 1 Taxi chystáme i další zajímavé a výhodné akce. Sledujte web a sociální sítě klubu!



další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...