Juniorka veze body z Liberce, zvítězila 3:2

Juniorka veze body z Liberce, zvítězila 3:2

F r ý d l a n t - Juniorka Zbrojovky napodobila "áčko" a s Libercem vybojovala taktéž tři body. Na hřišti soupeře zvítězila 3:2, o branky se postarali Rybička, Sedlák a střídající Kroutil.

Trenéři Michal a Břežný měli pro utkání k dispozici i hráče prvního mužstva - v obraně nastoupili Štohanzl s Vraštilem, v záloze Krejčí, Sedlák a Přichystal, v útoku se činil Rybička.

Právě Petr Rybička poměrně záhy otevřel skóre, když zakončil precizně zahraný rychlý protiútok Zbrojovky. Brněnský útočník obešel gólmana Koláře a zakončoval do odkryté brány.

Vedení ovšem hostům nevydrželo dlouho. Ve 12. minutě se za obranou zjevil Miroslav Dvořák a sám před Záleským nezaváhal. Začínalo se zase od nuly a nerozhodný stav mohl zlomit po půlhodině hry Přichystal, když po Štohanzlově centru zakončoval těsně vedle.

Ve Frýdlantu se hrál poměrně svižný fotbal, což obzvlášť platilo pro druhou půli. V jejím úvodu znovu udeřilo Brno. Míč se po Přichystalově přímém kopu odrazil k Janu Sedlákovi, který jej těsně za šestnáctkou napálil tak šikovně, že z toho byl druhý brněnský gól.

Po hodině hry spasila Koláře tyč, čehož Liberec v 77. minutě využil ke druhému vyrovnání. Domácí přehráli obranu tentokrát kombinačně, na konci akce byl Wesley da Silva.

Ihned po této brance přišlo klíčové střídání - na hřiště se dostal Miroslav Kroutil, kterému Krejčí podél vyběhnuvšího Koláře krásně naservíroval míč a Kroutil z úhlu zakončil přesně. 2:3!

V závěrečných deseti minutách už byly k vidění jen žluté karty, Zbrojovka tak těsné vítězství uhájila a posunula se na druhou příčku tabulky.