Zbrojováci na hostování - Halouska se blýskl čistým kontem

Zbrojováci na hostování - Halouska se blýskl čistým kontem

B r n o - První liga už je v běhu nějaký ten pátek, minulý víkend odstartovala i druhá nejvyšší soutěž. Jako obvykle vám tedy každý týden nabídneme souhrn toho, jak si vedli Zbrojováci na hostování v jiných klubech.

ePojisteni.cz liga

Letos v zimě zamířil do Karviné Mihailo Jovanović, jedná se o půlroční hostování s opcí. "Jovimi" se v zimní přípravě znovu nevyhnulo zranění, ligu tedy začal mezi náhradníky. Ve vítězném utkání se Zlínem (1:0) se dostal na hřiště v 90. minutě a pomohl tak ubránit závěrečný nápor Zlína.

Fortuna národní liga

Do průběhu 17. kola výrazně promluvil gólman Pavel Halouska. V utkání proti Sokolovu pomohl Prostějovu k cenné výhře 1:0, čisté konto si vysloužil několika těžkými zákroky. Prostějov vyhrál teprve podruhé v sezoně, posunul se na předposlední místo a oživil naději na záchranu.

Do Třince zamířil na hostování Stanislav Vávra. V utkání na hřišti Žižkova nastoupil od první minuty, po půli byl střídán. Zápas skončil remízou 1:1.

Nižší soutěže a zahraničí

Moravskoslezská fotbalová liga se rozběhne až 18. března, partnerské Blansko čeká tento víkend generálka s Hodonínem. V kádru budou i na jaře figurovat Jakub Kučera a Jiří Floder.

V nejvyšší slovenské soutěži máme také želízko v ohni - za Senicu válčí Tomáš Brigant. Tomáš naskočil do obou dosud odehraných zápasů, o víkendu měl ovšem volno - jeho tým měl původně hrát s Myjavou, která ze soutěže odstoupila (a v níž Tomáš mimochodem na podzim působil).

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...