VIDEO: Takové šance prostě musíme dotlačit, mrzelo Zavadila po remíze

VIDEO: Takové šance prostě musíme dotlačit, mrzelo Zavadila po remíze

B r n o - Sobotní utkání fotbalistů Zbrojovky s Bohemians ani po devadesáti minutách nenašlo svého vítěze a nakonec skončilo bezgólovou remízou. Neúnavný kapitán Pavel Zavadil se tak kýžené výhry se svými spoluhráči nedočkal.

Se Zavošem v čele Zbrojovka celý zápas svého soupeře prakticky k ničemu nepustila, naopak sama několik šancí neproměnila. "Dnes se celou dobu hrálo na jednu bránu, ale moc se nám nedařilo dávat balóny ze stran. A když už jsme je do vápna dostali, tak jsme byli málo důrazní. Asi ze dvou nebo ze tří metrů jsme netrefili prázdnou bránu a takové šance my tam prostě musíme dotlačit a dokopat agresivitou," hledal Zavadil příčiny dělby bodů.

V bojovném zápase padlo dohromady osm karetních trestů, z toho dva znamenaly vyloučení. Již v prvním poločase přišli klokani o svého záložníka Tomáše Bergra a čelili tlaku domácích v deseti. "Vyloučení bylo určitě výhoda, ale i před ním jsme měli totální převahu a tempo hry jsme diktovali my. V koncovce jsme toho ale předvedli málo a musíme přidat," vracel se Zavadil stále k problému, který trápí brněnský tým celé jaro.

Svoji premiéru v základní sestavě si v tomto zápase odbyla ukrajinská posila Borys Tashchy. Právě Borys byl nakonec druhým hráčem, vykázaným ze hřiště. „Věřím, že to udělat nechtěl. Spíš ta přihrávka, kterou jsme na něj poslali, byla možná zbytečná. Mohli jsme si to dát spíš vedle sebe, ale bohužel to je fotbal," zastal se vyloučeného útočníka. „Borys hrál dobře, pracoval pro mužstvo. V prvním poločase měl šanci, ale bohužel tam se soupeřem spadl na zem a ke gólu to nevedlo," pokračoval kapitán.

Na lavičce naopak zůstal Michal Škoda, nejlepší střelec Brňanů. „Škoďák nám pak přinesl do hry oživení. Snažil se a podal dobrý výkon. Škoda jen, že tam nějaká jeho akce nevedla ke gólu,“ dodal Zavadil na závěr rozhovoru.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

Zápasový bulletin na utkání se Spartou B
A-tým
29.03.2024 | Martin Lísal

Zápasový bulletin na utkání se Spartou B

B r n o - V den utkání je tu samozřejmě i čerstvý zápasový bulletin, který je k přečtení online na...
U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U13) zůstávají ve finálové nadstavbě i po třech kolech...
U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U12) podlehli ve třetím utkání nadstavby na hřišti Olomouce...