Buďte Zbrojovce blíž s novou mobilní aplikací!

Buďte Zbrojovce blíž s novou mobilní aplikací!

B r n o - Dávat dárky na Velikonoce? A proč ne? Zbrojovka pro vás jeden takový dárek má - jedná se o zbrusu novou mobilní aplikaci, díky které budete mít veškeré dění okolo svého oblíbeného klubu doslova na dosah. A to zcela zdarma, navíc s možností využít řady benefitů!

Zbrojovácká aplikace je k mání pro operační systémy Android a iOS. Najdete v ní především veškeré aktuality a novinky nejen o prvním mužstvu, ale i o mládežnických týmech. Pohodlně si v ní zakoupíte lístek na zápas, navštívíte Fanshop či sociální sítě klubu. Díky notifikacím vám neunikne sestava, ve které Zbrojovka nastoupí, či vítězný gól. Aplikace vám okamžitě sdělí třeba i to, že došlo ke změně termínu utkání.

Aplikaci pro iOS stahujte v App Store.

Aplikaci pro Android stahujte v Google Play.

A to není zdaleka vše! Majitelé aplikace si před utkáním také mohou exkluzivně prohlédnout zápasový program v elektronické podobě, čerstvý a aktuální. To oceníte jistě i v případě, kdy zrovna nemůžete utkání navštívit, nebo dorazíte na poslední chvíli.

Další zásadní vychytávkou je záložka Benefity, která ukrývá zdánlivě tajemný QR kód. K čemu slouží? S jeho pomocí můžete čerpat z řady výhod u našich smluvních partnerů, jejichž portfolio bude neustále rozšiřováno. Stačí jen ukázat kód a sleva je vaše. Za každé využití slevy bude navíc odměněn i klub, získaná částka poputuje na rozvoj zbrojovácké mládeže. Více o celém systému benefitů zveřejníme v příštím týdnu.

Celou aplikaci budeme samozřejmě nadále vylepšovat a upravovat, jediným kritériem přitom pro nás jste právě vy a vaše spokojenost. Veškeré tipy, připomínky a nápady zasílejte na mail klub@fczbrno.cz.

Aplikaci pro nás vytvořila brněnská firma inSociety s.r.o., zabývající se tvorbou webových stránek, internetových obchodů a mobilních aplikací.

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...