Představujeme první benefit pro majitele aplikace - Autocentrum Procházka!

Představujeme první benefit pro majitele aplikace - Autocentrum Procházka!

B r n o - S novou zbrojováckou mobilní aplikací můžete využít také řady výhod a benefitů u našich smluvních partnerů! Ty vám budeme postupně představovat. Jako první je na řadě Autocentrum Procházka!

Firma Autocentrum Procházka s.r.o. nabízí Zbrojovákům mytí a přezutí aut za výhodné ceny, a to ve třech tarifech. Termín je třeba vždy domlouvat telefonicky dopředu na čísle 777 741 331.

Více o mobilní aplikaci

Tarif mytí - mytí karosérie, sušení karosérie, setření zádveří, umytí kol a ošetření pneumatik, mytí oken z obou stran. Vysátí interiéru, koberečky, sedačky, přihrádky středového panelu, vysátí kufru. Setření plastu, impregnace nástupních hran. Cena 590,- Kč (standardní cena 649,- Kč).

Tarif přezutí - nezáleží na velikosti pneumatik ani na tom, zda se jedná o ALU či plech disky. Cena 650,- Kč (standardně dle velikosti pneumatik a druhu disků). V ceně je přezutí a vyvážení.

Kombinace mytí a přezutí - stejné parametry, jako v obou předchozích tarifech. Cena 1000,- Kč (standardní cena minimálně 1240,- Kč v návaznosti na velikost a druh pneumatik a disků. Opět se jedná o přezutí i vyvážení.

Benefit lze čerpat po předložení mobilní aplikace Zbrojovky s použitím "tajemného QR kódu", vstupenky či permanentky na utkání. Další pokyny vám pak sdělí přímo obsluha v Autocentru. V případě užití aplikace se zájemce zařadí do soutěže. Fanoušek, který využije největší množství domluvených benefitů, získá za odměnu VIP vstupenku na utkání s Plzní (29. kolo). Z tohoto důvodu vás obsluha poprosí o mailovou adresu.

Z každého využitého benefitu poputuje navíc část peněz do Zbrojovky, konkrétně na podporu a rozvoj mládeže. Nákupem tedy ušetříte a zároveň pomůžete svému oblíbenému klubu!



další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...