ePojisteni.cz liga i Fortuna národní liga přivítají „fotbalové“ rodiny. Je tu Víkend otců

ePojisteni.cz liga i Fortuna národní liga přivítají „fotbalové“ rodiny. Je tu Víkend otců

Dramatická koncovka profesionálních soutěží si zaslouží kvalitní diváckou kulisu. I proto se kluby chtějí postarat o rodiny s dětmi, které v rámci 26. kola ePojisteni.cz ligy a 25. kola Fortuna národní ligy dorazí na stadiony. Pod hlavičkou Víkendu otců si jednotlivé celky přichystaly pro své diváky řadu aktivit.

Tradiční projekt Ligové fotbalové asociace a všech profesionálních klubů, který proběhl už na podzim, bude na jaře hostit hned 16 stadionů ePojisteni.cz ligy a Fortuna národní ligy. „Profesionální kluby dlouhodobě cílí na rodiny s dětmi na svých stadionech. Váží si této skupiny fanoušků, a proto jsme už poněkolikáté připravili „Víkend otců“,“ řekl Dušan Svoboda, předseda Ligové fotbalové asociace.

„Z aktivit klubů cítíme, že Víkend otců je projektem, který má smysl. I proto ho pořádáme hned dvakrát za sezónu tak, aby všechny kluby měly možnost uspořádat zápas pro rodiny s dětmi. Ty se během tohoto víkendu dočkají speciálního programu, řady výhod a překvapení,“ doplnil Daniel Hajný, ředitel komunikace profesionálních soutěží.

Benefity mají za úkol odměnit rodiny, které ligový fotbal v Česku pravidelně navštěvují a zároveň přilákat ty nové. Víkend otců se v této sezóně koná již podruhé. Jeho parametry zůstávají stejné. Všem otcům poděkují hráči přímo na trávnících i kluby na svých stadionech. Hráči nastoupí s transparentem „Díky táto“.

Na co se mohou rodiny v čele s tatínky těšit? Na vybraných stadionech se dočkají zvýhodněného vstupného, dětských atrakcí v rámci předzápasového či pozápasového programu, soutěže o ceny na stadionech i sociálních sítích jednotlivých klubů. Velkou soutěž přichystala i samotná ePojisteni.cz liga. Pobyt pro celou rodinu v hodnotě deset tisíc korun či večeře s odvozem v podobě limuzíny. Více se veřejnost dozví na webu www.vikendotcu.cz

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...