VIDEO: Loučící se Zavadil: Všem v Brně patří obrovský dík

VIDEO: Loučící se Zavadil: Všem v Brně patří obrovský dík

B r n o - Ligový ročník už pomalu, ale jistě finišuje, i Zbrojovka se v sobotu loučila s domácím publikem. A rozlučka to byla skutečně zajímavá. Před televizními kamerami se totiž na Srbské představili hráči mistrovské Viktorie Plzeň.

A zatímco s domácím týmem se fanoušci znovu sejdou už o letních prázdninách na startu nového ročníku, to samé neplatí v případě Pavla Zavadila. Nestárnoucí kapitán uzavřel své působení na brněnském pažitu smolnou prohrou 0:1.

Branku obdrželi Brňané právě v momentě, kdy se zbrojovácká ikona chystala ke svému poslednímu střídání. „Já ani nevím jak, ale nějak tam prostě prošel balon, pak přišla přihrávka pod sebe a Krmenčík dával gól. Sám ani nevím, jak to vzniklo. Je to smutné, ale takový je fotbal, je krutý a je to obrovská škoda a bída, když to takto dopadne," neskrýval zkušený záložník své zklamání.

„Dost to kalí dnešní výkon, kdy jsme bojovali až do devadesáté minuty. Asi to byla nějaká ztráta koncentrace,“ pokračoval dále.

I přes smutnou derniéru pak Pavel neskrýval radost a dojetí z rozlučky, kterou mu klub i fanoušci připravili. „Moc si toho vážím. Všem děkuji za tu přízeň, kterou mi celých pět let projevovali. Fanoušci byli skvělí a jsem rád, že jsem je měl celou dobu na svojí straně a že jsme drželi spolu. Patří jim obrovský dík.“

Stylovým dárkem se pak s vlasatým dříčem rozloučil i klub, který mu předal poukaz na zájezd finále Evropské ligy. To se letos odehraje ve Stockholmu, hlavním městě Švédska. Právě severská anabáze předcházela Pavlovu nejúspěšnějšímu českému angažmá na jihu Moravy. „Tenhle dárek mě neuvěřitelně překvapil. Je to rozloučení, jak má být a děkuju všem v klubu za podporu. Byl jsem tady moc rád. Teď už se těším na zápas se Slavií, ten odehrajeme se vší vážností a pokusíme se v něm odvést maximum,“ uzavřel populární Zavoš svůj úplně poslední rozhovor v brněnské mixzóně.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

Zápasový bulletin na utkání se Spartou B
A-tým
29.03.2024 | Martin Lísal

Zápasový bulletin na utkání se Spartou B

B r n o - V den utkání je tu samozřejmě i čerstvý zápasový bulletin, který je k přečtení online na...
U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U13) zůstávají ve finálové nadstavbě i po třech kolech...
U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U12) podlehli ve třetím utkání nadstavby na hřišti Olomouce...