Všichni na Svoboďák! Letošní předsezonní setkání proběhne 26. července

Všichni na Svoboďák! Letošní předsezonní setkání proběhne 26. července

B r n o - Start nového ročníku se blíží a je potřeba se řádně nachystat! Stejně jako před rokem zveme proto všechny Zbrojováky na Náměstí Svobody, kde proběhne ve středu 26. července setkání s názvem Zbrojovák na Svoboďáku.

Jak je z názvu patrno, akci zašťiťuje Nadační fond Zbrojovák. Od 17 do 21 hodin čeká na všechny návštěvníky bohatý program.

Jedním z hlavních lákadel bude představení nového dresu, s tím pochopitelně souvisí i odhalení nového titulárního partnera a představení posil. Samozřejmostí je také autogramiáda hráčů a realizačního týmu.

Součástí programu bude i prezentace rozličných pivovarů. A stejně jako loni vám pivko za solidní cenu načepují hráči Zbrojovky a legendy klubu! Veškerý výtěžek z akce přitom poputuje na konto Nadačního fondu Zbrojovák.

Pro mladší fanoušky budeme mít nachystaný dětský koutek, jehož správy se jako obvykle zhostí Kroužky Brno. Chybět nebudou ani soutěže v (nejen) fotbalových dovednostech, ve hře bude také let balonem vzdušné flotily Balon.cz. Startuje se ještě v ten den z Lužáneckého stadionu!

Na Svoboďáku najdete ve středu i stánek Fanshopu, v němž už bude nový dres k zakoupení. Stejně tak si můžete pořídit i vstupenku na Baník, případně výhodnou celosezonní permanentku.

Další podrobnosti k programu budeme zveřejňovat postupně. Těšíme se na vás ve středu 26. července na Náměstí Svobody - zkusíme překonat loňskou účast!

další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...