Juniorka remizovala na Slovácku

Juniorka remizovala na Slovácku

K u n o v i c e - Počtvrté 2:2. Juniorka Zbrojovky má za sebou utkání na hřišti vedoucího celku tabulky Slovácka. V zajímavé a na šance i góly bohaté bitvě se nakonec oba celky rozešly smírně.

Utkání začalo poměrně svižně, hned v první čtvrthodině pomohla oběma gólmanům branková konstrukce. Nejprve pálil domácí Pospíšil do tyče, poté Kroutilův pokus vyrazil Daněk do břevna.

Po dalších šancích a pološancích se skóre nadále neměnilo, první trefa přišla až těsně před pauzou. Lukáš Sadílek překonal Flodera ranou z úhlu a zajistil tak Slovácku poločasové vedení. Těsně před koncem půle totiž v další šanci neuspěl Kroutil.

Po změně stran mělo více ze hry Brno. Fortes ještě v 51. minutě neuspěl, jeho parťák Musefiu Ashiru po kličce gólmanovi srovnal na 1:1.

Ashiru měl vzápětí další šanci, na Daňka už tentokrát nevyzrál a úder tak přišel na druhé straně. Patrik Hellebrand napálil prvním pokusem tyč, dorážka už byla úspěšnější a Slovácko znovu vedlo. Ne však dlouho - za další tři minuty poslal malou domů Petr Chýla a výsledkem byl kuriózní vyrovnávací gól.

V samém závěru mohly oba týmy strhnout vedení na svou stranu. Nejprve vychytal střídajícího Zukala Daněk, poté pálil těsně vedle Ashiru a v nastavení se musel činit i Floder, když zastavil Sadílkův pokus. Duel tak skončil remízou 2:2, na tento výsledek dosáhla Zbrojovka počtvrté z pěti duelů.