VIDEO: Zbrojováci opět pomáhali darovat krev!

VIDEO: Zbrojováci opět pomáhali darovat krev!

B r n o - Ve středu 30. srpna proběhlo další pokračování úspěšného projektu Daruj krev se Zbrojovkou, kdy na Transfuzním a tkáňovém oddělení FN Brno asistovali fotbalisté Zbrojovky při procesu darování krve.

Znovu jsme tak zvolili úspěšný formát z minulých let, kdy Zbrojováci pomáhají s různými administrativními úkony a podporují dárce psychicky. Jako "bolestné" pak každý zájemce obdržel lístky na utkání s Libercem (sobota 16. září, 17 hodin).

Hráči se rozdělili na dvě poloviny a zaujali svá stanoviště. Dva se činili v šatně, další rozdávali vstupenky a suvenýry, pomáhali vyvolávat dárce či asistovali přímo na sále. "Myslím, že můžu mluvit za všechny, když řeknu, že se každoročně na takové akce rádi vracíme a jsme rádi, že můžeme pomoci," řekl na kameru Zbrojovka TV kapitán Dušan Melichárek.

Jako již tradičně nechyběl mezi dárci ani masér Zbrojovky Jirka Bílý. Ten zprvu působil u juniorky, nyní už figuruje u prvního mužstva. "Ani to nemám přesně spočítané, ale mám dojem, že tu jsem takhle v rámci této akce potřetí. Jednou mi to časově nevyšlo, to jsem daroval samostatně," bilancoval krátce před odběrem.

Spokojená mohla být i primářka oddělení Hana Lejdarová. "Nesmírně hodnotíme akce, které mají kontinuitu a pokračují. Budeme rádi, když Zbrojováci přijdou i neorganizovaně, ale přítomnost hráčů zpříjemní atmosféru odběru a pro fanoušky je to nesmírná motivace. Logicky z toho těží i transfuzka, je to oboustranně pozitivní věc a jsme za to moc rádi," netajila.

Vše by se neobešlo bez spolupráce s našimi partnery - Rádiem Kiss a TOP1TAXI. A věříme, že se na Transfuzním a tkáňovém oddělení FN Brno zase za půl roku sejdeme!

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

ROZHOVOR Z PROGRAMU: Peter Štepanovský
A-tým
18.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

ROZHOVOR Z PROGRAMU: Peter Štepanovský

B r n o - Součástí včerejšího zápasového programu byl i rozhovor s Peterem Štepanovským, hrajícím...
VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného

B r n o – Zápas s Jihlavou už pozvolna spěl k remízovému výsledku – pět minut před koncem jej ale...
VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou

B r n o – Kouzlo nového trenérského týmu proti Jihlavě zafungovalo. Zbrojovka vydřela výhru s...