Trenéři před Tišnovem: Do utkání nasadíme dvě jedenáctky

Trenéři před Tišnovem: Do utkání nasadíme dvě jedenáctky

B r n o - Jak jsme již avizovali, tréninkový týden zakončí Zbrojovka přípravným utkání na hřišti Tišnova. V něm vypomohou prvnímu týmu i hráči juniorky, k dispozici by trenérům měl být i Martin Juhar, který se Zbrojovkou tento týden trénuje.

Devětadvacetiletý rodák z Košic je fanouškům tuzemského fotbalu známý z angažmá ve Spartě a Slavii, dohromady nastřádal osmdesát ligových startů. Desetkrát skóroval, z toho jednou i na Srbské proti Zbrojovce (Slavia tehdy na jaře 2013 vyhrála 1:0), nakoukl také do národního týmu. Naposledy působil v německém Zwickau. "Využili jsme možnosti si tohoto hráče se zajímavým fotbalovým životopisem vyzkoušet na tréninku a rádi bychom jej viděli i při herním zatížení," komentoval tuto zkoušku jeden z trenérů Richard Dostálek. Po pátku se pak o Juharově další budoucnosti rozhodne.

Realizační tým využil možnosti sehrát v reprezentační přestávce přípravné utkání. "Je dobře, že náročný tréninkový týden bude mít takové završení, zůstaneme v zápasovém rytmu. Při absenci reprezentantů nám vypomohou hráči juniorky, kteří s námi ve středu i dnes trénují," doplnil Dostálek. Trenéři na trénincích nemohou počítat s Jakubem Šuralem, Milošem Kratochvílem, Ladislavem Krejčím a Tadasem Kijanskasem.

Zbrojovka by měla do utkání nasadit dvě jedenáctky, do každého poločasu jednu. "Snad to poskládáme. Předpokládáme, že testovaný Juhar by měl odehrát celý zápas," doplnil také druhý z trenérů Lukáš Přerost.

Utkání se hraje v pátek od 17 hodin na hřišti v Tišnově. Více informací zde.. Průběh utkání můžete sledovat na sociálních sítích klubu.

další články

Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...
PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....