Tři góly, tři body. Také junioři uspěli a vezou výhru z Olomouce

Tři góly, tři body. Také junioři uspěli a vezou výhru z Olomouce

O l o m o u c - Také junioři Zbrojovky se pod novým realizačním týmem dočkali výhry. Na hřišti Olomouce rychle skóroval Martin Zikl, poté se dvakrát trefil Jakub Přichystal a Brňané v dramatickém utkání zvítězili 3:2.

Trenér Dostálek se na lavičku juniorky vrátil po roce a půl. Do utkání nasadil i několik hráčů z širšího kádru "áčka", na hrotu útoku pak nastoupil druhý nejlepší střelec dorostenecké ligy Martin Zikl.

A právě Zikl byl tím, kdo otevřel skóre utkání. V 6. minutě zakončil rychlý brejk hostujícího celku. Sigma poté dvakrát nastřelila tyč, ve 36. minutě už se ale dočkala vyrovnání, když Halousku překonal taktéž po rychlém protiútoku Romero.

Brno ale nalezlo rychlou odpověď. Sigma propadla v obraně, čehož využil Jakub Přichystal a vystřelil Zbrojovce poločasové vedení 2:1.

Podobný scénář se opakoval ve druhé půli. V 56. minutě srovnal na 2:2 Moulis, krátce poté ale znovu využil euforie Sigmy Jakub Přichystal a vrátil hostům vedení.

V dalším průběhu utkání už gól nepadl, i když oba týmy měly řadu šancí a Brňané dokonce zahrávali pokutový kop. Zbrojovka si tak připsala druhou letošní výhru a opustila poslední příčku.