Vzhůru na Srbskou - v sobotu přijede Dukla!

Vzhůru na Srbskou - v sobotu přijede Dukla!

B r n o - Sobotní sváteční odpoledne se v Brně ponese ve znamení fotbalu. Zbrojovka vyzve pražskou Duklu, hraje se na Srbské od 17 hodin. Přijďte nás podpořit v boji o další důležité body!

Předchozí domácí zápas se Slováckem Brňané i díky podpoře tribun zvládli, nyní dorazí desátý celek tabulky, se kterým má Zbrojovka doma vyrovnanou bilanci. Dvakrát zvítězila, dvakrát podlehla, v minulé sezoně skončilo utkání remízou 0:0. V tabulce má Dukla o pět bodů víc.

Předprodej: Zbrojovka - Dukla, sobota 28. října, 17 hodin

Na tribunu si najde cestu i famózní tenistka Lucka Šafářová, která zve i ostatní Zbrojovačky a Zbrojováky v krátké videopozvánce.

V zápasovém bulletinu naleznete tentokrát obsáhlý a jinde nepublikovaný rozhovor s Martinem Vaniakem, trenérem gólmanů Zbrojovky a někdejším slavným brankářem. Cena bulletinu je tradičně 20 korun, permanentkáři jej mají zdarma. K přečtení je bulletin také v mobilní zbrojovácké aplikaci, a to hodinu před výkopem. Součástí bulletinu bude i spousta dalšího fotbalového čtení - a také slevový poukaz do aquaparku Wellness Kuřim.

Ve stánku a kamenné prodejně Fanshopu bude v sobotu zdarma k dostání také speciální klíčenka TOP1TAXI. S touto klíčenkou můžete jezdit po Brně za speciální zbrojovácký tarif - 24 korun na kilometr. Z každého ujetého kilometru přitom poputuje jedna koruna na podporu zbrojovácké mládeže.

V provozu bude jako obvykle i dětský koutek v sektoru U, se kterým nám opět pomáhá nezisková organizace Kroužky (pobočka Brno).

Kulisy jsou dány - sobota, 17 hodin, Srbská, jako soupeř pražská Dukla. Body potřebujeme jako sůl a nejlépe to půjde s vaší podporou - zkusme našemu stadionu vrátit pověst nedobytné tvrze! Těšíme se na vás v sobotu na Srbské!

Důležité informace

  • Termín utkání: sobota 28. října, 17:00, stadion v Srbské ulici.
  • Rozhodčí: Ardeleanu - Hrabovský, Arnošt.
  • Vzájemné zápasy: 12 (3-4-5)

další články

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....
U16: V Marečkově memoriálu druzí
Mládež
18.04.2024 | Martin Lísal

U16: V Marečkově memoriálu druzí

Z l í n - Až v posledním utkání Marečkova memoriálu nalezli dorostenci Zbrojovky přemožitele....