VIDEO: Sedmý den na soustředění

VIDEO: Sedmý den na soustředění

L a r a - Fotbalisté Zbrojovky mají za sebou sedmý den soustředění v turecké Laře. Na programu měli dopolední trénink, při kterém pilovali techniku i taktiku. Odpoledne bylo volné, většina týmu se vypravila do nedaleké Antalye.

Sedmý den začal snídaní, jejímž nejzazším termínem byla osmá hodina ranní. Krátce poté se autobus s brněnskými fotbalisty vydal na už dobře známé "vodárenské" hřiště.

Trenéři nachystali pro hráče pozápasový trénink, který trval zhruba hodinu a půl. Pilovaly se taktické prvky, v závěru se pak hráči zdokonalovali v tom, co je pro ně nezbytné. Někteří si posílali dlouhé pasy přes celou šíři hřiště, jiní se věnovali střelbě či driblinku. Samostatnou kapitolou byl trénink gólmanů - ten byl opět hodně pestrý a zapojil se do něj i Libor Došek. Podrobněji už nechme hovořit denní video na Zbrojovka TV.

Po návratu na hotel čekala hráče regenerace, oběd a krátce po něm měli sraz v lobby hotelu zájemci o výlet do Antalye. Těch byla nakonec drtivá většina a ve městě s bohatou historií strávili nakonec přes dvě hodiny. Po návratu se podávala večeře a po ní přišel na řadu mítink.

I po týdnu pobytu v Turecku platí, že hlavní výhodou letošního soustředění je stálé počasí. Musíme zaklepat, ale zatím během dne nespadla ani kapka, což asi nikdo z přítomných nepamatuje. Nefouká ani obvyklý silný vítr od moře.

A co čeká na Brňany v dalších dnech? Zítra absolvují dva tréninky, v pátek jeden - a po něm generálku s Chabarovskem. V jednání je opět živý přenos, definitivně budeme mít jasno zítra. V sobotu po obědě se pak Zbrojováci vydají do Antalye, odkud odletí do Vídně a soustředění zakončí cestou do Brna.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...