VIDEO: Osmý den na soustředění

VIDEO: Osmý den na soustředění

L a r a - Letí to, letí. Zbrojovka má za sebou osmý den na soustředění. Už jen dva tréninky, jeden zápas - a vracíme se domů. Hlavní součástí dnešního programu byly dvě tréninkové jednotky, na kterých kromě klasické fotbalové rutiny došlo i na házenou.

Start dne proběhl standardně - snídaní na osmou. Před odjezdem na dopolední trénink se náš autobus mírně zdržel, Zbrojováci ale nezpanikařili a jali se situaci řešit. Dušan Melichárek a Kosťa Bazeljuk okamžitě zasedli za volant nejbližšího náhradního vozidla. Pak už naštěstí autobus dorazil a nebylo tedy nutné přepravit kompletní výpravu vozem, který přece jen neměl úplně dostatečnou kapacitu.

Samotný trénink (po pauze opět na Mardan Stadium) odstartoval netradičně házenou, respektive její odnoží s hodně specifickými pravidly. Pak už se plynule přešlo na fotbal, hráči pilovali například centry a zakončení.

Po obědě a poledním klidu se jelo na vodárenské hřiště. Bago, přihrávky, standardky a střelba, to byly hlavní součásti odpoledního tréninku. Po osmi dnech se poprvé zvedl silnější vítr, takže pár míčů zalétlo do nedalekého hájku, jednalo se ale o zanedbatelný počet a všechny se povedlo najít. I to je zatím (klep klep) rozdíl oproti minulým rokům, kdy nám míče mizely v nádrži vodárny či autobuse nejmenovaného zahraničního klubu.

Po návratu na hotel se hráči věnovali regeneraci a absolvovali ještě jeden mítink před zítřejší generálkou. Tu sehrajeme proti Chabarovsku na Mardan Stadium od 15:00 SEČ, zápas můžete opět sledovat živě na Zbrojovka TV. Ještě předtím nás čeká trénink, v sobotu pak celá výprava zamíří domů.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

Zápasový bulletin na utkání se Spartou B
A-tým
29.03.2024 | Martin Lísal

Zápasový bulletin na utkání se Spartou B

B r n o - V den utkání je tu samozřejmě i čerstvý zápasový bulletin, který je k přečtení online na...
U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U13) zůstávají ve finálové nadstavbě i po třech kolech...
U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U12) podlehli ve třetím utkání nadstavby na hřišti Olomouce...