VIDEO: Chci být mužstvu co nejprospěšnější, hlásí třígólový Magera

VIDEO: Chci být mužstvu co nejprospěšnější, hlásí třígólový Magera

B r n o - Tři zápasy, tři góly. Taková je bilance největší letní posily Lukáše Magery, kterou naposledy vylepšil v nedělním zápase proti nováčkovi z Chrudimi druhým gólem do sítě brankáře Mrázka.

Vytáhlý útočník po svém příchodu na jih Moravy prožívá střelecky úspěšné období a Brňané si tak mohou gratulovat k tomu, že snad konečně našli vytouženého střelce, který týmu v minulé sezóně chyběl. „Musím říct, že jsem vděčný panu Požárovi a celému Brnu, že mi zavolali a vše vyřídili tak, že mě nakonec i Boleslav pustila. Jsem teď vděčný za každý zápas a pro Zbrojovku chci udělat maximum, což se mi zatím snad i daří,“ rozpovídal se na začátek o svých prvních dojmech z nového působiště. „V kariéře se mi podařilo za sezónu dát přes deset gólů asi dvakrát. Byl bych rád, kdyby se mi to teď povedlo i tady. Zatím mám tři góly za tři zápasy, tak doufám, že to bude padat dál, nějakou konkrétní mětu si ale většinou před sezónou nestanovuji.“

Spokojené období však neprožívá Magi jen na hřišti, ale také v osobním životě. Jak známo, očekává narození dcery, k čemuž směřoval i své gólové oslavy jak proti Jihlavě, tak i proti Chrudimi. „Pořád jsme v očekávání, už týden přenášíme. Snad teď v týdnu už se narodí a doufám, že poté budu moci předvést zase jinou oslavu. Třeba nějakou kolíbku, dudlík nebo něco jiného, co vymyslíme,“ naznačil brněnský střelec, že se střílením gólů neplánuje přestat ani v dalších zápasech.

Pomoci by mu v tom měl i nátlakový herní styl, který je zvyklý praktikovat. „To byl vždycky můj styl, snažil jsem se napadat a otravovat gólmana, takže jsem zvyklý. Sice mě trenéři často brzdí, že mám věk na to, abych nechal běhat mladé. Mně to ale nedá a chci být na hřišti co nejprospěšnější pro mužstvo, a to třeba i tím, že budu napadat a získávat co nejvíc balónů," dodal třígólový útočník.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...
PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....