VIDEO: Paradoxně jsem se dnes moc dobře necítil, usmíval se Bartolomeu

VIDEO: Paradoxně jsem se dnes moc dobře necítil, usmíval se Bartolomeu

B r n o - Proti Táborsku Zbrojovka zvítězila hladce 4:1. Domácí nerozhodil ani rychle inkasovaný gól a ztráta vedení po Růskově trefě. S poměrně rychlou odpovědí totiž přispěchal neomylný střelec Lukáš Magera, který proměnil pokutový kop. Velkou měrou se o to přičinil i Robert Bartolomeu, který penaltu vybojoval.

Aby toho nebylo málo, čtyřiadvacetiletý ofenzivní hráč chvilku poté jeden gól sám přidal a na úplně první trefu nahrál. Jednoznačně tak zažil bodově nejpovedenější duel svého brněnského angažmá. "„Paradoxně jsem se na hřišti necítil moc dobře, ale nakonec jsem byl u všeho podstatného. Hráli jsme dobře, vyšlo to, a tak jsem spokojený,“ okomentoval s úsměvem svoje pozápasové dojmy a překvapil tak všechny svojí reakcí.

Oproti předchozím zápasům, kdy se Zbrojovce ne vždy dařilo hrát úplně pohledný fotbal, se tentokrát hráčům povedlo několik oku lahodících akcí a hra tak po celý zápas vypadal výrazně lépe. „Myslím si, že už jsme si s klukama i trochu víc sedli. Ze začátku to bylo takové rozhárané, ale teď už si na hřišti víc vyhovíme, už to mělo nějaké parametry,“ našel příčiny změn brněnský záložník a šel ve svém hodnocení ještě více do detailu. „Myslím, že to všechno jde odzadu od rozehrávky. Když to kluci zezadu na nás moc tlačí, tak pak nemáme takovou sílu dopředu. Když tam dávají jeden balón za druhým, tak to tak nejde. Musíme se i trochu nadechnout. Kluci ve střední řadě se s tím taky dobře poprali a zatím to jde všechno jak má, takže na tom musíme dál pracovat.“

Právě potvrdit výhru dalším úspěchem, to je věc, která se Brňanům letos zatím nepovedla. "Musíme dál pracovat a potvrdit to. Jedna výhra nás nespasí, máme před sebou ještě hodně zápasů," ví Bartolomeu, který si všiml zvýšeného herního sebevědomí u celého týmu. „Myslím si, že kluci se tak nebojí, že by mohli ztratit míč. Každý jej může ztratit, ale pak je potřeba za něj máknout, abychom nemuseli běžet sedmdesát metrů zpátky nebo přerušovat nebo přerušovat,“ dodal také s důrazem na týmovost a nasazení.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Vyškovem
A-tým
20.04.2024 | Martin Lísal

VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Vyškovem

D r n o v i c e – Sobotní dopolední utkání ve Vyškově nabídlo nakonec dvě branky, po jedné na každé...
Remízu s Vyškovem zařídil Alijagić
A-tým
20.04.2024 | Daniel Král. FOTO: Petr Nečas

Remízu s Vyškovem zařídil Alijagić

D R N O V I C E - Po výhře s Jihlavou se Zbrojováci vydali k dalšímu utkání do Drnovic, kde svá...
Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...