VIDEO: Překonáme rekord? Pojďte s námi darovat krev!

VIDEO: Překonáme rekord? Pojďte s námi darovat krev!

B r n o - Chodíte darovat krev? Nebo byste rádi začali? Pak máme právě pro vás skvělou zprávu - je tu další pokračování úspěšného projektu Daruj krev se Zbrojovkou! Na Trasnfúzním a tkáňovém oddělení FN Brno se sejdeme ve středu 20. března.

Vše vypukne jako obvykle v osm hodin, hráči se rozdělí na dvě skupiny a následně zaujmou svá místa na stanici, kde budou plnit různé administrativní úkony. Další vám zase poskytnou psychickou podporu přímo na sále. Radio Kiss má pro vás nachystanou snídani, hráči zase lístky na domácí utkání s Prostějovem (31. března).

Při zatím poslední návštěvě jsme v říjnu zase posunuli rekord - během dopoledne dorazilo 140 dárců, z tohoto počtu bylo 24 prvodárců. Povedenou akci si můžete připomenout na Zbrojovka TV!

Dalším partnerem akce je Pojišťovna VZP, na jejím stánku se můžete občerstvit ovocem. A AZ SERVIS si pro vás opět nachystal prezentaci vozového parku a zajímavou soutěž, tentokrát o zapůjčení zbrusu nového vozu ŠKODA SCALA na víkend!

Končit bychom měli zhruba v poledne.

Vzhledem k dopolednímu termínu je pro pracující nutné požádat zaměstnavatele o volno - dárcovství krve je v legislativě České republiky uvedeno v řadě obecně závazných právních přepisů, jejichž společným jmenovatelem je úkon ve veřejném zájmu.

A nezapomeňte také, že z organizačních důvodů je nezbytné se k odběru objednat, a to na bezplatné lince 800 900 097 (neplatí pro prvodárce). Více informací zde

Hlavním smyslem akce Daruj krev se Zbrojovkou je propagace dárcovství a nábor prvodárců. Spolupráce klubu s Transfuzním a tkáňovým oddělením FN Bohunice trvá od září 2013.



další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...