VIDEO: Zbrojovka ve středu přivítá Pardubice, na fanoušky čeká i Fortuna fotbalová střelnice!

VIDEO: Zbrojovka ve středu přivítá Pardubice, na fanoušky čeká i Fortuna fotbalová střelnice!

B r n o - Po výhře v Táborsku je tu další zápas! Zbrojovka vyzve ve středu 17. dubna Pardubice, hraje se od 18 hodin na Srbské. Ještě předtím můžete zkusit své štěstí ve Fortuna fotbalové střelnici, která exkluzivně zavítá do Brna!

Tato populární atrakce objíždí prvoligové týmy a Srbská ja jediným druholigovým stadionem, kde se představí. V roli pokusných střelců se představily zbrojovácké legendy, a to symbolicky na taktéž legendárním lužáneckém stadionu (více zde).

Ve středu bude střelnice připravena dvě hodiny před výkopem u stadionu, soutěžit mohou týmy o dvou až deseti hráčích. Ve hře jsou pro ty nejlepší zajímavé ceny!

Samotný duel pak má výkop v 18 hodin a Zbrojovka v něm bude chtít potvrdit výhru z Táborska. V podzimním měření sil se na hřišti soupeře urodila remíza 1:1.

Ještě před výkopem můžete kromě výše zmíněné střelnice využít služeb blízké Restaurace U Hřebíčků (Riegrova 18). Před vstupem na západní tribunu pak najdete jako obvykle i mobilní stánek s občerstvením.

Pro diváky je na Srbské dále nachystána i tradiční poločasová soutěž v přesnosti střelby. Jejím hlavním partnerem je společnost Pohanka & Co. – hodinky a klenoty, která do soutěže věnuje jako hlavní cenu luxusní pánské hodinky značky Christian Paul. Ani další soutěžící ale nepřijdou zkrátka - čekají na ně vouchery na zboží od firmy NIKE a další ceny. Poločasová soutěž je určena pro diváky starší osmnácti let, na celkového vítěze pak na konci sezóny čeká víkend s vozidlem Škoda Karoq od AZ Servis. Rozhoz míčků, které znamenají nominaci do soutěže, probíhá před koncem první půle.

K dispozici samozřejmě je i zápasový bulletin za cenu 10 korun (pro permanentkáře je zdarma, stejně jako pro majitele aplikace, kde se objeví již hodinu před výkopem). V programu najdete kromě dalšího fotbalového čtení i jinde nepublikovaný rozhovor s Peterem Štepanovským.

Stejně jako v minulé sezoně zůstává uzavřena severní tribuna (sektory R, S, T a U). Cena vstupenky do všech sektorů činí 100 korun (předprodej zde).

Tak tedy ve středu na Srbské. Vzhůru Brno!

Stručný profil soupeře

Pardubický FK píše svou historii oficiálně od roku 2008, kdy vznikl sloučením tří subjektů. Od roku 2012 pak Pardubičtí hrají druhou nejvyšší soutěž, a to se střídavým úspěchem.

Po dvou letech v divizi a dvou v ČFL přišlo hned v premiérové sezóně solidní sedmé místo, následovala ovšem jedenáctá pozice. V dalších letech se nicméně Pardubičtí pokaždé usadili v horní polovině tabulky, přičemž prozatímním vrcholem bylo loňské třetí místo.

Podobné myšlenky mohou Východočeši mít i letos. Po 22. kole jsou sedmí, na barážovou pozici ztrácejí tři body a jsou tak jedním z týmů, které se bijí o body ve stejném pásmu, jako Zbrojovka. Doma dokázali zdolat České Budějovice, remizovali s Jihlavou i se Zbrojovkou (o tom utkání ještě bude řeč).

Jednou z největších opor je standardně útočník Petráň, s osmi góly čtvrtý nejlepší střelec soutěže. Nejvytíženějším hráčem je zadák Čelůstka, doposud nescházel ani minutu. V brance se zabydlel talentovaný Letáček, osm zápasů odchytal Knobloch, ten již ovšem v organizaci nefiguruje. Zkušenosti ze Zbrojovky mají obránci Lukáš Zukal a Pavel Sokol.

V podzimním vzájemném měření sil se urodila remíza. Brňané záhy prohrávali, ve druhém dějství ale po vyloučení Proska srovnal nádhernou ranou Kříž a tentýž hráč nastřelil v závěru břevno.

Poslední vzájemný zápas: 22. září 2018, Pardubice - Zbrojovka 1:1

další články

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna
Ostatní
22.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna

B r n o - Během posledního dubnového víkendu se "áčko", rezerva i dorostenecké týmy představí na...
U12: Zbrojovka zdolala Zlín
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka zdolala Zlín

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U12) přivítali o víkendu v Horních Heršpicích mužstvo Zlína. V...
U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U13) hostili v utkání finálové nadstavby. Z převahy a řady šancí...