PREVIEW: Dalším soupeřem v přípravě je Skalica

PREVIEW: Dalším soupeřem v přípravě je Skalica

B r n o - Leden letí jako zběsilý a před Zbrojovkou už je další utkání. Ve středu 22. ledna se Brňané utkají se slovenskou Skalicou. Poslední duel skupiny C zimní Tipsport ligy se hraje na umělce ve Vyškově v 11 hodin a sledovat jej můžete opět na Tipsport TV.

Oba soupeři za sebou mají zatím dva zápasy ve skupině. Zbrojovka má na kontě tři body, Skalica 4 - po remíze s Nitrou porazil celek ze Záhoří Dunajskou Stredu.

Skalica patří do okruhu týmů, se kterými se Zbrojovka setkává opravdu často. V loňském ročníku skončil letní i zimní zápas remízou, předtím Zbrojovka zvítězila těsně 1:0.

V kádru soupeře je k nalezení pár známých jmen, v boji o návrat do slovenské nejvyšší soutěže pomáhá Skalici například Lukáš Opiela. Fanoušci Zbrojovky zase znají Daniela Pospíšila, který je odchovancem našeho klubu. Tým trenéra Jožky Kostelníka je po podzimu třetí, na vedoucí Banskou Bystricu ztrácí tři body.

"Opět nás čeká kvalitní soupeř, aspirant na postup, jehož výsledky v letošní přípravě zatím odpovídají ambicím klubu. Pro nás i v tomto utkání platí, že nasadíme vesměs všechny zdravé hráče, které máme k dispozici. V porovnání s víkendem na seznam přibyl uzdravený Kuba Šural," řekl před utkáním kouč Machálek.

další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...