Trenér Machálek po utkání v Olomouci

Trenér Machálek po utkání v Olomouci

O l o m o u c - Ve dvou jarních přípravných zápasech Brňané v Olomouci prohráli, v dnešním měření sil obstáli o poznání lépe a zvítězili 2:0. Kouč Machálek ovšem výhru nehodlá nijak přeceňovat.

"Výsledek je zlatý, potěší, ale není měřítkem. Není ani úplně spravedlivý, abychom byli upřímní. Olomouc byla prvních třicet minut lepší, dominovala, nádherně byl vidět rozdíl mezi první a druhou ligou. Hledali jsme se a trvalo nám delší čas, než jsme se dostali do hry," uvědomoval si Machálek.

"Pro hráče to byla cenná prověrka. Hráli jsme na kvalitním hřišti proti výbornému soupeři, takže nám to opět mohlo ukázat, v čem ještě musíme přidat a v čem se první liga liší od druhé. Agresivita, rychlost, kvalita. Na některých hráčích navíc bylo znát, že jsou ve velké únavě, tento týden trénujeme opravdu náročně a pojedeme tak i dál."

Daní za výhru bylo odstoupení Adama Fouska, který rozšířil seznam marodů. "Nemělo by snad jít o nic vážného. Ve čtvrtek jde na další vyšetření Jan Hlavica, pak budeme schopní nějakého přesnějšího časového odhadu. Do pondělka mají mírnější režim Černín s Pachlopníkem," přiblížil Machálek stav marodů.

Krátce po utkání se pak se svými svěřenci dozvěděl, jaký los na Zbrojováky v lize čeká. "Vždycky říkám, že los si člověk nevybere a nijak ho neovlivní, tak ho prostě beru, jak to přijde. Mrzí mě jen, že máme Spartu doma v momentě, kdy platí omezení. Věřím, že jinak by přišel plný dům," vyhlíží Machálek náročnou konfrontaci se svěřenci Václava Kotala.

další články

Zápasový bulletin na utkání se Spartou B
A-tým
29.03.2024 | Martin Lísal

Zápasový bulletin na utkání se Spartou B

B r n o - V den utkání je tu samozřejmě i čerstvý zápasový bulletin, který je k přečtení online na...
U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U13) zůstávají ve finálové nadstavbě i po třech kolech...
U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U12) podlehli ve třetím utkání nadstavby na hřišti Olomouce...