SOUHRN: Zbrojováci na hostování

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - Uplynulý víkend přinesl opět celou řadu fotbalových zápasů, do kterých zasáhli i hráči Zbrojovky na hostování. Nejspokojenější byl Martin Zikl, který Líšni v boji o stříbrnou pozici na hřišti Prostějova pomohl vítězným gólem.

Líšeň si mohla v utkání na hřišti Prostějova upevnit druhou příčku. Domácí začali lépe a šli do vedení, Líšeňští ale dokázali rychle srovnat a v 65. minutě strhl vedení na jejich stranu Martin Zikl. Výhru Líšně pak ještě stvrdil Málek a tým kouče Valachoviče už je blízko stříbrné pozici, na třetí Prostějov má tři kola před koncem náskok šest bodů.

Tým Jihlavy se mohl na hřišti ohroženého Táborska výrazně přiblížit záchraně. Vysočina vstřelila první branku, domácí ale otočili a až čtrnáct minut před koncem zajistil Jihlavě bod za remízu 2:2 Patrák. Michal Ševčík se tentokrát do hry nedostal. Jihlava je desátá, na sestupové příčky má náskok pěti bodů.

Fotbalisté Blanska se nadále rvou o pozice mimo sestupové vody. V Ústí nad Labem ještě jedenáct minut před koncem vedli, pak ale domácí dvakrát udeřili a zvítězili 2:1. Jakub Černín do utkání nezasáhl, Claude Lhotecký odehrál poslední čtvrthodinu. Na čtrnáctou příčku ztrácí Blansko dva body.

Ve slovenské nejvyšší lize se mohli hráči Pohronie přiblížit záchraně, duel proti Michalovcům ale nakonec skončil bezgólovou remízou. Kapitán Petr Pavlík Pohronie tak dvě kola před koncem má na barážovou příčku (kterou okupují právě Michalovce) jednobodový náskok. Na poslední Nitru pak mají Pavlík a spol. k dobru pět bodů.

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...