Na úvod přípravy Zbrojovka remizovala se Zlínem

Na úvod přípravy Zbrojovka remizovala se Zlínem

B r n o - Zbrojováci na úvod přípravy přivítali Zlín. Po půli vedli 2:1, záhy přidali další branku a měli další zajímavé šance. Soupeř nicméně dokázal dvakrát kontrovat a první zimní duel tak skončil remízou 3:3.

Trenéři nasadili do utkání dvě téměř kompletní jedenáctky. Pouze gólman Šiman strávil v bráně nakonec celé utkání, delší časový úsek pak odehráli Hrabina s Lhoteckým. Ten nastoupil netradičně na kraji obrany, v akci se objevil i další navrátilec - Marek Mach.

Zatímco pro Zbrojovku se jednalo o zimní premiéru, Zlín už jedno utkání za sebou měl a v úvodu byl také aktivnější. Poté nicméně zvedli hlavu i domácí a po čtvrthodině hry se dokázali po nádherné akci prosadit. Řezníček po Hrabinově přihrávce elegantně vysunul Michala Ševčíka, ten mazácky obešel gólmana a otevřel skóre utkání.

Na druhé straně hřiště se musel činit Šiman, který reflexivním zákrokem zlikvidoval šanci hostů. Ve 27. minutě už nicméně kapituloval. Matejov centroval z levé strany a Tomáš Poznar míč jemně tečoval, takže na něj vytáhlý gólman nedosáhl. Z první půle to ovšem nebylo vše. Tři minuty před pauzou Zbrojovka poslala do vápna postupně několik centrů, autorem posledního byl Lukáš Endl a Jakub Přichystal zády k bráně hlavičkoval přesně.

Stejný muž měl další zajimavou šanci v závěru půle, tentokrát už ale Dostála neprostřelil a první půle tak skončila výsledkem 2:1. Jak již bylo zmíněno, do druhého dějství nastoupilo devět čerstvých hráčů na straně domácích, Zlín prostřídal šest mužů.

Brňané byli po změně stran výrazně nebezpečnějším týmem. Z řady možností se ujala ta v 54. minutě. Fousek výtečně uvolnil Martina Sedláka a ten neméně povedeným způsobem zvýšil na 3:1.

Po hodině hry dokázali hosté odpovědět, když druhou branku vstřelil Hellebrand. Vrátit Brnu dvoubrankový náskok mohl Hladík, který patičkou mířil těsně vedle, dobrou možnost měl i Štepanovský. Pět minut před koncem pak přišel trest v podobě vyrovnání, o které se postaral po rychlém kontru Bobčík. Úvodní duel zimy tak skončil remízou 3:3.

VIDEO: Měli jsme přidat další góly, mrzelo po remíze Ševčíka
A-tým
16.01.2022 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

VIDEO: Měli jsme přidat další góly, mrzelo po remíze...

B r n o – U prvního letního gólu asistoval, první zimní rovnou vstřelil. Michal Ševčík otevřel po...
VIDEO: Jozef Dojčan po utkání se Zlínem
A-tým
15.01.2022 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

VIDEO: Jozef Dojčan po utkání se Zlínem

B r n o – Pohledné ofenzivní akce i branky, na druhou stranu tři zásahy ve vlastní síti. Úvodní...
VIDEO: Sestřih utkání se Zlínem (3:3)
A-tým
15.01.2022 | Martin Lísal

VIDEO: Sestřih utkání se Zlínem (3:3)

B r n o - Zbrojovka remizovala v prvním utkání zimní přípravy s prvoligovým Zlínem 3:3. Na...

Fotogalerie

Všechny fotografie