Jízda pokračuje, juniorka zvítězila i v Příbrami!

Jízda pokračuje, juniorka zvítězila i v Příbrami!

Opět tři body, opět s čistým kontem. Juniorka neztratila sílu ani přes zimu a v duelu 19. kola zvítězila na hřišti páté Příbrami 3:0. Po jedné brance vsítili Lapeš a Stehlík, první branka byla vlastní. V čele tabulky tak mají Brňané nadále šestibodový náskok.

První poločas nabídl zajímavou podívanou, hra odpovídala tomu, že se utkali soupeři z čela tabulky.

Aktivnější ovšem byli hosté, kterým se to také záhy vyplatilo. Nejprve orazítkoval Lapeš jen tyčku, o dvě minuty později si ale Stáňův centr srazil do sítě příbramský Macháček - 0:1.

Příbram v těchto fázích utkání nestíhala a jen skvělý Krček, který vyrazil Vávrovu ránu, udržel rozdíl ve skóre jednobrankový. Pak ještě minul branku Lapeš, neuspěl Stehlík a Macháček odčinil "vlastence", když vyhlavičkoval z branky Stáňův pokus.

Až v závěru poločasu se blýskalo před brankou Brna, nicméně Kdolský v dobré pozici minul. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:1.

Druhá půle začla mírným náporem domácího celku, který vyvrcholil nepřesnou střelou Valenty. Vzápětí ovšem udeřilo Brno. Po závaru v pokutovém území si konečně spravil střeleckou chuť Lapeš - 0:2.

Definitivní rozhodnutí pak přišlo po samostatné akci Stehlíka, který zvýšil na tříbrankový rozdíl. A protože Veselý na druhé straně nekapituloval a udržel svou pátou nulu v sezoně, zvítězilo nakonec Brno 3:0.

Zbrojovka tak vyhrála posedmé v řadě, ještě o jeden zápas delší je série bez inkasované branky. To vše znamená upevnění pozice v čele juniorské ligy.