Tomáš Kunc rozhodl divizní šlágr Třebíče s Líšní

Tomáš Kunc rozhodl divizní šlágr Třebíče s Líšní

Boj o první místo v Moravské divizi D přinesl opatrný úvod, první šanci měli domácí, ale povedený Kosteleckého volej Hladký vytěsnil zpod břevna. Třebíč byla až do tohoto zápasu neporažena a na Líšeň ztrácela jediný bod. Duel rozhodl po hodině hry Tomáš Kunc. (video)

Při Líšni stála i štěstěna, to když těsně před přestávkou trefil I. Čermák po rychlém kontru tyč. Jediné branky šlágru kola se tak diváci dočkali po hodině hry, kdy Večeřa chytře uvolnil Tomáše Kunce, ten se ocitl sám před bývalým Zbrojovákem Zrzavým a nezaváhal - 0:1. Výborné utkání - a opět s čistým štítem - odchytal Václav Hladký. Zákrok utkání vytáhl v 78. minutě, kdy se po Kostelelckého centru do míče opřel z voleje I. Čermák a střele v cestě do sítě zabránil jen bravurní zákrok zbrojováckého brankáře. Celé utkání odehrál ve středu obrany i Jan Malík. Třebíč - vedená bývalým útočníkem Zbrojovky Liborem Zelníčkem - prohrála v Divizi poprvé od 14. dubna 2012 (19 zápasů bez porážky), kdy podlehla jinému brněnskému soupeři, a sice v Bohunicích 0:1. Líšeň má nyní v čele Moravské divize D čtyřbodový náskok právě na Třebíč, která zatím zůstává na 21 bodu. Třetí je zatím s 20 body Vrchovina, má ovšem k dobru nedělní (7.10. od 16:30) domácí zápas s poslední Bystřicí nad Pernštejnem. Právě mužstvo Vrchoviny z Nového Města na Moravě bude za týden příštím domácím soupeřem líšeňských.

HFK Třebíč - SK Líšeň 0:1 (0:0)
Branka:
62. Kunc.
ŽK: 57. Podzemský, 90. Havránek.
Rozhodčí: Buček – Kolář, Smekal.
Diváků: 200
Třebíč: Zrzavý – Svoboda, Komínek, Havránek, P. Chalupa (86. Válek) – Herc, Podzemský, Mička (73. Andrejić), Kostelecký – I. Čermák, Florián. Trenér: Libor Zelníček.
Líšeň: Hladký - Čampa, Široký, Malík, Drábek - Šudoma, Lisický (87. Suchý), Pecha (76. Bezděk), Oprchal - Kunc, Milotínský (53. Večeřa). Trenér: Bohumil Smrček.

Záznam celého utkání (HFK Třebíč):

další články

Věřím, že je v našich silách tým pozvednout, hlásí nový trenér Kříž
A-tým
15.04.2024 | Martin Lísal

Věřím, že je v našich silách tým pozvednout, hlásí...

B r n o – V neděli dovedl mužstvo k důležité výhře v Lanžhotě, ve středu se o něco podobného pokusí...
Zbrojovku povedou trenéři Kříž a Zúbek
A-tým
15.04.2024 | Martin Lísal

Zbrojovku povedou trenéři Kříž a Zúbek

B r n o – Představenstvo klubu FC Zbrojovka Brno dnes jednomyslně rozhodlo o odvolání hlavního...
Program týmů Zbrojovky v týdnu od 15. do 21. dubna
Ostatní
15.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 15. do 21. dubna

B r n o - V aktuálním týdnu čekají na "áčko" Zbrojovky hned dva zápasy, rezerva se pak představí v...