Bonus k permanentce - Zbrojovka Cashback Card!

Bonus k permanentce - Zbrojovka Cashback Card!

B r n o - Pro majitele permanentních vstupenek jsme nachystali další příjemný bonus! S takzvanou Zbrojovka Cashback Card můžete nově spojit dohromady podporu oblíbeného klubu i nákupní benefity, a to v rámci programu Lyoness Cashback card.

Zkrátka Zbrojovka Cashback. V téhle hře nikdo neprohrává!

Zbrojovka Cashback Card je vaší vstupenkou do nákupního světa plného výhod, se kterou také současně podporujete další rozvoj klubu, konkrétně mládežnického úseku - a to zdarma! Nezáleží na tom, zda nakupujete na místě, nebo online u jedné z našich partnerských společností.

Jak to funguje? Jako majitel Zbrojovka Cashback Card obdržíte z každého nákupu zpět až pět procent, k tomu nákupní body na jedinečné nabídky. A až jedno procento z celkové sumy poputuje na mládež vašeho oblíbeného klubu – Zbrojovky. Jak již bylo řečeno – nikdo neprohrává!

Výběr partnerských společností je široký a nadále se bude rozšiřovat. Vybere si každý – ať se jedná o běžné každodenní nákupy, cestování, oblečení nebo třeba sportovní potřeby. Posuďte sami - spolupracujeme například s firmami Shell, AlpinePro, Sportisimo, Blažek, Marks&Spencer, Proděti.cz, Mall.cz. Kasa.cz, Kika, McDonald´s, Knihy Dobrovský, OMV.

Pojďte do toho s námi! Stačí jen při koupi permanentky požádat o Cashback kartu, tu dle pokynů aktivovat - a můžete začít! Pokud již permanentku na letošní sezonu vlastníte, můžete si kartu vyzvednout zpětně.

další články

Denis Alijagić: Dnes to bylo o prvním gólu
A-tým
03.05.2024 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

Denis Alijagić: Dnes to bylo o prvním gólu

P ř í b r a m – Sedm gólů, z toho šest venkovních. A tři vítězné. Taková je po dnešku bilance...
Trenér Kříž po utkání v Příbrami
A-tým
03.05.2024 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

Trenér Kříž po utkání v Příbrami

P ř í b r a m – Po bezbrankové první půli zlomila Zbrojovka Příbram dvěma brankami, na kterých se...
V Příbrami za tři body!
A-tým
03.05.2024 | Daniel Kinc. FOTO: Petr Nečas

V Příbrami za tři body!

P Ř Í B R A M - Šestadvacáté kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA otevřela Zbrojovka televizním soubojem v...