U19: Obrat v Opavě znamenal třetí výhru v řadě

U19: Obrat v Opavě znamenal třetí výhru v řadě

O p a v a - Na výhru čekali dlouho, teď se jich ale starší dorostenci nemohou nabažit. V Opavě obrátili zápas, zvítězili 2:1 a naplno bodovali potřetí v řadě. Pod výsledkem jsou podepsáni dva střílející Tomášové - Jura a Praks.

V první půli se domácí celek dostal do vedení. Koláčný svou šanci neproměnil, zatímco Adam Helebrand na druhé straně ano. Výsledek 1:0 vydržel po celou první půli, v niž byla mírně lepší Opava.

Brňané se dočkali až po změně stran. Kučera nejprve přestřelil, v 74. minutě se ale ve vápně prosadil Tomáš Jura a bylo srovnáno.

To byla voda na brněnský mlýn. Možnost obratu nejprve nevyužil Svoboda, kterému lapil domácí gólman Lasák penaltu. V samém závěru ale napřáhl Tomáš Praks a jeho utěšená rána znamenala třetí výhru v řadě. Pro oba brněnské zadáky se jednalo o premiérový gól v sezoně.

Ohlasy trenérů

René Wagner (Zbrojovka Brno): "Se hrou v prvním poločase nejsme spokojeni a hráči to v poločasové přestavce pocítili v kabině. Zaostávali jsme téměř ve všech činnostech. V průběhu druhé půle jsme postupně převzali iniciativu a byli lepším mužstvem. Nutno říct, že při nás stálo také štěstí, když jsme vítězný gól vstřelili až v samém závěru. Byl to spíše remízový zápas."
U19: Obrat v Opavě znamenal třetí výhru v řadě
06.09.2014 | Martin Lísal

U19: Obrat v Opavě znamenal třetí výhru v řadě

O p a v a - Na výhru čekali dlouho, teď se jich ale starší dorostenci nemohou nabažit. V Opavě...