Horváth o turnaji: Už samotné složení účastníků je obrovský úspěch

Horváth o turnaji: Už samotné složení účastníků je obrovský úspěch

B r n o - Blížící se turnaj O pohár primátorky města Brna posouvá zase o kousek dál loňskou laťku, co se týče kvality účastníků. Těšit to může i ředitele turnaje Valdemara Horvátha.

Šéftrenér brněnské mládeže pochopitelně vítá jakoukoliv konfrontaci se zahraničním fotbalem, té se brněnskému fanouškovi o víkendu dostane měrou vrchovatou. "Už samotné složení účastníků je obrovský úspěch, podařilo se nám dostat do Brna přilákat opravdu silnou konkurenci. Tottenham ukázal svou sílu loni, kdy celý turnaj vyhrál. O Manchesteru a jeho akademii se nemusíme bavit, totéž platí o Petrohradu, Lipsku či Lvovu. S Austrií se pravidelně potkáváme, o její síle tedy bezpečně víme, to platí i o slovenské a samozřejmě také českomoravské špičce. Po takové konfrontaci stále voláme a teď se jí tedy mohou dočkat i fanoušci v Brně."

S Manchesterem a Lvovem se Zbrojovka potká přímo v základní skupině, třetím soupeřem je plzeňská akademie. "Rád bych diváky pozval na Srbskou i další tři stadiony, protože v každé ze skupin se koncentruje velká kvalita, nikde není slabé místo. Žákovský fotbal na takové úrovni baví a určitě se můžete těšit na kvalitní podívanou," je přesvědčen Horváth.

"Celý turnaj je zároveň obrovskou možností, jak prezentovat Zbrojovku a město Brno. Pokud jsme schopní dostat k nám takové soupeře, už to o něčem vypovídá a já musím poděkovat všem, kdo se na tom podíleli. Věřím, že víkendový turnaj se stane jedinečným zážitkem pro hráče, trenéry i fanoušky a ještě tak překoná loňský vydařený ročník," doplnil Horváth.

Veškeré další podrobnosti, účastníky, termíny a los najdete na webových stránkách turnaje. Zde budou postupně přibývat také fotky, soupisky a aktuální výsledky, veškeré informace najdete i na facebookovém profilu turnaje.

Akce se koná s podporou města Brna a pod záštitou primátorky statutárního města Brna JUDr. Markéty Vaňkové.

další články

U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U13: Šest gólů a výhra na Sigmě!

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U13) zůstávají ve finálové nadstavbě i po třech kolech...
U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka v Olomouci bez bodů

O l o m o u c - Mladší žáci Zbrojovky (U12) podlehli ve třetím utkání nadstavby na hřišti Olomouce...
U17: Těsná prohra s Pardubicemi
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U17: Těsná prohra s Pardubicemi

B r n o - Také dorostenci kategorie U17 se před Pardubicemi nakonec museli sklonit. V atraktivním...